Saunaer

Saunaer i ubehandlet fyrretræ

Forestil dig, at du havde en sauna i træ lige ude i haven. Så kunne du tænde for den og nyde den skønne varme i saunaen, præcis når du havde lyst til det – og du bestemmer selv, om du har lyst til at dele oplevelsen med nogen. Du kan enten vælge en klassisk saunahytte eller en tøndesauna alt efter hvad du bedst kan lide. Vores populære saunaer til haven er bygget i holdbart, ubehandlet fyrretræ fra de nordiske skove. Hele ideen med at bruge varme til afslapning og eftertanke går flere tusinde år tilbage. At bruge et dampende varmt rum til at tage en pause og pleje ømme muskler har været brugt af mennesker over store dele af verden. Som du sikkert ved, så stammer ordet 'sauna' fra finsk. Det første skriftlige spor af ordet stammer helt tilbage fra 1112. Faktisk er 'sauna' det eneste ord fra finsk, som har fundet vej til det engelske sprog. Ordet betyder i al sin enkelthed 'bad' eller 'badehus' og et besøg i sauna bliver da som regel også kombineret med en dukkert i en ofte kold sø.

En smuk sauna til ren afslapning og til at pleje ømme muskler

En dejlig varm sauna er en fantastisk luksus, hvis man sætter pris på den plejende varme. Når du mærker, hvordan din hud bliver varmere, og pulsen stiger samtidig med at din krop bliver varmere og hjertet begynder at slå hurtigere. Så begynder du at svede, og en skøn, afslappende følelse breder sig i hele kroppen. Som du sikkert allerede ved, så giver en tur i sauna dig den skønneste følelse af glæde, fordi endorfinerne m.m. pisker rundt i kroppen. At have en sauna i haven betyder kvalitetstid efter arbejde og på alle mulige andre tidspunkter, hvor du bare har lyst. Når du kommer hjem efter en hård dag på jobbet eller når du har trænet og dine muskler er trætte og ømme – så vil din krop elske at komme en tur ind i varmen i din helt egen sauna lige ude i haven.

En smuk sauna i træ gør en verden til forskel

Du skal ikke bruge ret mange kvadratmeter i haven, før du har plads til en af vores elegante saunaer i træ. Du kan vælge en tøndesauna i træ eller en klassisk saunahytte. Begge typer af saunaer er bygget i ubehandlet og holdbart nordisk fyrretræ. De forskellige slags saunaer vil alle se fantastiske ud i din have og give dig uendeligt mange timers afslapning og nydelse. Du kan vælge en sauna i træ med et eller to rum og andre egenskaber. Når man har sin helt egen sauna, så kan man forkæle sig selv med lidt kvalitetstid præcis når man har lyst. Bliv fri for stress og ømme muskler og giv dig tid til at nyde livet inde i en af vores smukke saunaer.

Du vælger selv den ovn, som du vil have

Du skal være opmærksom på, at vores forskellige saunaer ikke bliver leveret med en ovn. Du skal bestille ovnen separat enten sammen med den sauna, du vil have eller når det passer dig. Som du uden tvivl ved, så er det ovnen, der skaber magien inde i en sauna. Du kan bestille en klassisk saunaovn i rustfrit stål eller måske vil du hellere have noget lidt mere avanceret – som vores saunaovn i form som en vanddråbe til at hænge på væggen. De altafgørende saunasten er inkluderet til begge slags ovne. Bemærk venligst, at du skal få en autoriseret elektriker til at tilslutte saunaovnen!