Solsejl

Solsejl er fleksible, elegante og skaber behagelig skygge.

Solsejl er lidt som en krydsning mellem en parasol og en markise, hvor du får det bedste af to verdener. Behagelig skygge, ly for let regn og stor fleksibilitet. Det kan godt være, at vi elsker, når solen skinner, men vi skal også bruge et sted med skygge i løbet af dagen. Her er et solsejl en fantastisk løsning. Du opsætter ganske enkelt det lette og elegante solsejl der, hvor du gerne vil have skygge - det kan næsten være overalt - på terrassen, i gårdhaven, over børnenes sandkasse, jacuzzien, udekøkkenet m.m. Solsejlet fra Dancover består af selve sejlet, reb og beslag, som du kan sætte op, så snart du modtager sejlet fra os. Fastgør det til en mur, hegn, stolpe eller noget andet, der er stabilt og stærkt nok til at modstå trækket fra sejlet. Det 160 g/m2 polyestersejl er måske et let stykke stof, men du må endelig ikke undervurdere den styrke, som slippes løs, når vinden først tager fat i solsejlet. Det er derfor, at vi anbefaler, at du tager solsejlet ned i tilfælde af blæsevejr - og helt generelt, når du ikke bruger sejlet.

Solsejl beskytter dig mod at få for meget sol.

Mange af os elsker, når det er godt vejr og solen skinner. Når du gerne vil sidde og slappe af, spise, eller når ungerne sidder og hygger i sandkassen med mere, så er det godt med skygge. Vi ved jo godt, hvor skadeligt for meget sol kan være! Solsejlet er utroligt nemt at sætte op, når du har monteret de medfølgende beslag. Vælg mellem to trekantede og et firkantet solsejl. Det betyder, at du kan vælge den størrelse og facon, som du foretrækker alt efter, hvor du gerne vil sætte dit solsejl op. Solsejlet har et dobbelt lag PU, UV +30 beskyttelse og så er de også vandtætte. Vi leverer solsejlet i en transporttaske i PE med håndtag, så du nemt kan opbevare det, når det ikke er i brug.

Solsejl er en del af Dancovers store Garden Collection.

Dancovers Garden Collection omfatter også de elegante solsejl sammen med en lang række andre haveprodukter, som kan hjælpe dig med at nyde haven i endnu højere grad. Sammen med solsejl tilbyder vi parasoller, havepavilloner, drivhuse, højbede, haveskure, terrassevarmere og meget mere. Har du spørgsmål om vores lette og elegante solsejl? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller benyt vores Chat. Så kan vi besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning hver gang.