Plaider og tæpper

Plaider og tæpper skaber varme og hygge både inde og ude.

Plaider og tæpper er svære at undvære, når man er udenfor og det bliver lidt køligt eller blæsende. Uanset, om du er på terrassen, på stranden, på sejlturen eller tilsvarende, så kan det være dejligt med et varmt tæppe. Tæpper og plaider er også hyggelige og dekorative hjemme på sofaen. Det ser hyggeligt og blødt ud, og så er det dejligt nemt, hvis du pludselig får lyst til at have et tæppe over benene, når du skal hvile dig, tage et powernap eller bare fryser lidt. Vi tilbyder tykke og lune tæpper og plaider til alle situationer. Skal du holde fest, have familien på besøg eller holde et arrangement udenfor? Husk at købe en stak tæpper eller plaider, så I kan hygge om jeres gæster, hvis de synes, det bliver koldt på et tidspunkt hen under aften. Ved at have et nogle bløde fleecetæpper eller et par plaider i imiteret pels kan du altid få dine gæster til at føle sig godt tilpas, varme og ekstra velkomne. Dancover tilbyder sorte og hvide fleecetæpper samt de populære plaider i lækker, imiteret pels.

Plaider og tæpper til terrassen og til festen i partyteltet.

Vores dejlige plaider og tæpper er bløde, tykke og lune – og både vores fleecetæpper og plaider i imiteret pels kan vaskes, så du roligt kan bare tage dem med ud på terrassen, på stranden, på udflugten, på skovturen og ikke mindst når du holder fest i et partytelt. Elsker du at opholde dig udendørs? Der er ikke ret meget, som kan måle sig med et smukt bål om aftenen, lidt hyggelig musik og et varmt tæppe eller plaid. Med et tæppe til at hjælpe dig holde varmen kommer du ikke til at fryse og kan nyde at være ude lige så længe, du vil.

Plaider og tæpper til professionelle på cafeer, restauranter og hoteller.

Vores bløde, lune plaider og tæpper er meget populære på de mange cafeer, restauranter og hoteller, hvor man kan sidde ude og spise og nyde livet både i løbet af dagen og til ud på aftenen. Har du en cafe eller restaurant med udeservering, så sørg for at have rigeligt med tæpper og plaider til dine gæster. På den måde kan du udnytte dine udearealer bedre på de tidspunkter, hvor det måske ikke er helt så varmt længere. Med en god stak plaider i imiteret pels eller lune fleecetæpper kan dine gæster blive siddende og nyde livet uden at komme til at fryse.