Teltdrapering

Partytelte kan blive endnu smukkere.

Partytelte kan være smukke I sig selv og betyder rigtig meget for både helhedsindtrykket og stemningen, når der skal være fester og vigtige begivenheder I familien eller virksomheden. Dancover har mange smukke partytelte med en lang række spændende detaljer, men intet slår et draperet partytelt eller et telt, hvor man også har valgt en gardinløsning.

Partytelt med drapering.

Partyteltet opnår en helt særlig stemning med en loftsdrapering på grund af det bløde, hvide stof, som hænger ned fra loftet og ned langs siderne på teltet. Dels skaber det en hyggelig og romantisk stemning, dels er stoffet med til at skjule rør og samlinger I teltet, så man helt glemmer, at man ikke befinder sig på et slot eller I et selskabslokale på et eksklusivt hotel. Du kan naturligvis vælge mellem en række forskellige størrelser af draperinger og gardiner, så de passer præcis til den størrelse partytelt, som du har.

Partytelt I den romantiske stil.

Loftsdrapering og sidegardiner kan fås med et smukt satin-look, der skaber den perfekte atmosfære I partyteltet til f.Eks. Bryllupper og andre store begivenheder. Draperinger og gardiner I et partytelt gør hele rummet og dermed oplevelsen til noget helt særligt, så draperinger kan være en af de detaljer, som kan få stor betydning, når man f.Eks. Kigger billeder fra den store dag og ser det smukke rum, hvor festen blev holdt.

Draperinger er det ekstra krydderi.

I forhold til den samlede pris for fest og udstyr betyder udgiften til drapering og gardiner ikke det store, men det vil gøre en verden til forskel. Du kan naturligvis få draperinger og gardiner, der passer til lige netop den størrelse partytelt, som du har.