TELTE OG TELTHALLER


Telte og telthaller

Telte, telthaller og opbevaringstelte kan bruges til utallige formål og er ofte en både praktisk og økonomisk løsning. Dancover er en af de førende leverandører af telte og opbevaringstelte i Europa og har et stort udvalg af bl.a. opbevaringstelte til en lang række forskellige formål til både professionelle og private kunder.

Telte til opbevaring af bil, båd eller maskiner…

Telte kan bruges til utallige formål, men skal du bruge et opbevaringstelt i høj kvalitet med stor funktionalitet og lang holdbarhed, skal du se efter det på Dancovershop.com. Her finder du en lang række opbevaringstelte som garagetelte, bådtelte og telthaller i mange forskellige størrelser, farver og faconer. Uanset om du vil passe godt på din bil, båd, trailer, havemaskiner eller noget helt andet, så kan du altid finde et opbevaringstelt, der passer til dine behov. Arbejder du professionelt med større maskiner eller materialer m.m., så finder du også den rigtige løsning hos Dancover – ofte til en langt mere attraktiv pris end faste bygninger m.m.


Telte til opbevaring og arbejde

Telte i høj kvalitet kan bruges til uendelig mange ting – også som overdækket arbejdsplads i forbindelse med bl.a. byggeri. Teltene består af en kraftig ramme, som er nem at samle samt en kraftig teltdug, som både er holdbar, vandtæt, UV-beskyttet og har en indbygget rip-stopfunktion, der begrænser evt. skader, hvis der skulle ske et uheld. Derfor kan du trygt vælge en fleksibel teltløsning, hvis du skal bruge plads til opbevaring af en eller anden slags.

Telte og tilbehør

Telte og telthaller udgør en meget stor del af Dancovers sortiment, men vi kan også levere en lang række udstyr som bl.a. belysning og heatere m.m. Til byggepladsen kan vi f.eks. levere en kraftig generator, så der er strøm til både lys og maskiner m.m.  Se det store udvalg af telte og meget andet på dancovershop.com.