Telthaller

Opbevaringstelte og lagertelte er både fleksible og økonomiske.

Opbevaringstelte og lagertelte er perfekte til utallige formål, og samtidig en praktisk og økonomisk løsning. Dancover er en af de førende leverandører af opbevaringstelte og lagertelte i Europa og har et stort udvalg af opbevaringstelte og lagertelte, der kan bruges til en lang række formål af både private og virksomheder.

Opbevaringstelte og lagertelte til opbevaring af bil, båd mv.

Opbevaringstelte og lagertelte kan bruges til mange forskellige formål, og hvis du leder efter et lagertelt af høj kvalitet med stor funktionalitet og lang holdbarhed, kan du finde det på Dancovershop.com. Her kan du finde en lang række opbevaringstelte såsom garagetelte, bådtelte og lagertelte i mange forskellige størrelser, farver og design. Uanset om du vil beskytte din bil, båd, trailer, havemaskiner eller noget helt andet, kan du altid finde et telt, der passer til dit behov.
Arbejder du til dagligt med store maskiner og materialer? I så fald kan du også finde de bedste løsninger hos Dancover, til langt mere attraktive priser sammenlignet med permanente bygninger.

Opbevaringstelte og lagertelte til opbevaring og arbejde.

Vores opbevaringstelte og lagertelte af høj kvalitet kan bruges til utallige formål - selv som en beskyttet arbejdsplads på byggepladser og renoveringsprojekter. Opbevarings- og lagerteltene består af en solid ramme, der er nem at samle, med en solid dug, som både er holdbar, vandtæt, UV-bestandig og med en indbygget rip-stop funktion, der begrænser skaden hvis uheldet er ude. Netop derfor er kan du være helt sikker, når du vælger en fleksibel opbevaringsløsning til opbevaring af hvad som helst.

Opbevaringstelte og lagertelte med tilbehør.

Opbevaringstelte og lagertelte udgør en stor del af Dancovers varesortiment, og hertil har vi en lang række tilbehør såsom belysning, varmeapparater mm. Til byggepladsen kan vi tilbyde en kraftfuld generator, så du har strøm til både belysning og maskiner. Se vores brede udvalg af opbevaringstelte og lagertelte på Dancovershop.com.

Lagerhal 7,5x10x5,4m

Lagerhal 7,5x10x5,4m

174.116,25 kr.