Telthaller Titanium

Telthaller til professionelle.

Telthaller i Titaniumserien er et fantastisk alternativ til faste bygninger, som både er dyre at opføre og vedligeholde. Med en fleksibel telthal eller opbevaringstelt i professionel kvalitet får du plads til alt, hvad du gerne vil have ind under en beskyttende teltdug, hvor det kan stå sikkert i læ for regn, rusk, faldende blade osv. Du har desuden mulighed for at flytte dit opbevaringstelt, hvis der er behov for det. Derfor er Titanium telthaller og andre opbevaringstelte fra Dancover en meget populær løsning i en lang række brancher fra landbrug og industri til produktion og handel m.fl. Det giver sig selv, at der stort set ikke er begrænsninger for, hvad du kan opbevare i en af de store, rummelige telthaller i Titanium-serien. Med en telthal fra Dancover får du plads til biler, både, landbrugsmaskiner og materialer m.m., og du kan også bruge de rummelige telte som midlertidig, overdækket arbejdsplads, så mandskab, materialer og maskiner kan stå i læ uanset vind og vejr.

Telthaller I professionel kvalitet.

Telthaller i Titanium-serien byder på opbevaring i bedste kvalitet med en række gennemtænkte detaljer og høj funktionalitet. Det gør disse flotte telthaller til det ideelle opbevaringssted for køretøjer, maskiner og materiel. Det stærke stel og den kraftige PVC presenningsdug giver dig en af markedets absolut stærkeste telthaller, som du vil kunne have glæde af i mange år – enten på samme sted eller flere steder, hvis behovet for større fleksibilitet skulle opstå. Titanium-serien kan bruges som telthal, maskinhal, lagertelt, lagerhal eller som opbevaringstelt helt generelt.

Telthaller og bådtelte I forskellige mål og størrelser.

Telthaller i Titanium-serien fås bl.a. også som specialtelte til opbevaring af både, når de som regel skal på land i vinterhalvåret. De flotte, rummelige bådtelte er høje og giver nem adgang til båden, når man f.eks. skal arbejde på båden i løbet af efterår og forår. Du kan se meget mere om Titanium-serien og de store telthaller og bådtelte på dancovershop.dk.