Terrasseoverdækninger

Terrasseoverdækning kan udvide den tid, du kan nyde på terrassen.

Terrasseoverdækning er en elegant løsning, som gør det muligt at bruge din terrasse i næsten al slags vejr både om dagen og om aftenen. Tagpladerne vil begrænse de skadelige UV-stråler, give ly for regnen og om aftenen stopper de den faldende dug. Med en terrasseoverdækning kan du stort set lade alting blive ude under halvtaget – møbler, puder, hynder, tæpper og andet. At have en terrasseoverdækning betyder kort fortalt, at du kan bruge mere tid på din terrasse og mindre tid på at slæbe ting frem og tilbage til dit loungeområde på terrassen.

Terrasseoverdækning i holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer.

Terrasseoverdækning fra Dancover består af vedligeholdelsesfrie materialer, og du kan samle den lette og stabile konstruktion med blot en enkelt anden til at hjælpe dig. Det kræver ikke specialværktøj eller den store erfaring. Når terrasseoverdækningen er samlet, kan du begynde at glæde dig over alle de fordele du får med denne overdækning og glemme alt om at bruge tid på vedligeholdelse. Med en af de elegante terrasseoverdækninger fra Dancover kommer du ikke til at se råd, rust eller afskalling. Hvis du gerne vil rengøre tagpladerne, så skal du blot anvende haveslangen og måske en blød børste.

En terrasseoverdækning kan bruges til mange forskellige formål.

En terrasseoverdækning kan i virkeligheden bruges til mange forskellige formål ud over det helt oplagte som carport, overdækning til cykler eller haveredskaber. Halvtaget er fremragende som overdækning af børnenes legeområde for at beskytte både mod solens UV-stråler og regn. Nogle bruger den elegante overdækning over deres jacuzzi. Vi anbefaler, at du deler året op i to dele alt efter klimaet. Hen over sommeren bruger I terrasseoverdækningen som den er tænkt – til at overdække og beskytte det område, hvor I opholder jer på terrassen. Resten af året bruger I terrasseoverdækningen som carport eller til at beskytte jeres havemøbler og andre ting, som du gerne vil opbevare beskyttet hen over efterår og vinter. Når du benytter terrasseoverdækningen som en carport, slipper du for at fjerne is og sne fra bilen om morgenen.