Tipi bomuldstelte

Tipi bomuldstelte kan hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer.

Tipi bomuldstelte er en skøn måde at nyde fænomenet glamping i flot stil. Glamping er den ’nye’ måde at nyde naturen helt tæt på, uden at man behøver ligge på jorden på et tyndt liggeunderlag eller fryse om natten, fordi der ikke er noget varmeapparat. Du kan desuden hænge noget flot belysning op inde og omkring teltet for at skabe den rette stemning. Hvis du ikke var klar over det – glamping er den nye måde at tage på camping. Især hvis du er vild med naturen, men også godt kan lide lidt luksus og komfort. Ordet glamping er skabt af ordene ‘glamour’ og ‘camping’ – man kunne også kalde det opgraderet camping eller luksuscamping. Uanset, så er vi sikre på, at ordet ‘glamping’ nok skal blive hængende i lang tid.

Vores TentZing® tipi bomuldstelte er som skabt til glamping.

Vi har valgt at have de store og elegante tipi bomuldstelte som en del af vores sortiment, fordi de er perfekte til glamping. De store og rummelige tipi bomuldstelte kan hjælpe dig med opgradere en helt almindelig campingtur til en eksklusiv oplevelse. Du kan bo behageligt lige midt i naturen i flot stil. Vores elegante TentZing® tipi bomuldstelte kan bruges til en campingferie eller som en permanent base hjemme i haven. Hvis du stiller dit tipi-bomuldstelt op i haven, så kan du komme på glamping, præcis når du vil. De smukke TentZing® tipi bomuldstelte er lavet af 280 g/m² bomuldslærred med et vandsøjletryk på 1000 mm. Bunden i teltet er lavet af 540 g/m² PVC med et vandsøjletryk på 3000 mm. Den ekstra højde inde i de store bomuldstelte gør det til en fornøjelse både at indrette dem og opholde sig i dem.

Glamping-tilbehør giver en skøn fornemmelse af luksus.

Når du gerne vil have mest muligt ud af dit tipi bomuldstelt, så kan du bestille vores halvmåneformede tæpper til at lægge på gulvet. Du kan desuden få et buet fortelt, som skaber en smuk og overdækket indgang, hvor der også er plads til bagage, sko og andet. Tæppet består af to halvmåneformede stykker i 100 % polypropylen, jacquardvævet i et smukt mønster. Tæppet dækker hele gulvet i bomuldsteltet og skaber både hygge og stil. Bestil et tipi bomuldstelt i dag og begynd at glæde dig til at komme på glamping i år. Du kan slå det elegante telt op midt i naturen et sted og gå på opdagelse, slappe af eller lave noget dejlig mad over bål. Det er vores håb, at du vil nyde vores unikke TentZing® tipi bomuldstelt, uanset om du har tænkt dig at tage på glamping ude i verden eller hjemme i haven.