Dancover ønsker alle et Godt Nytår!

Opbevaring og presenninger

Dancover vil gerne takke alle vores gode kunder for et fantastisk år! Vi glæder os til at se jer alle igen i 2017 – nu som en global udbyder af totale fest- og opbevaringsløsninger!

Opbevaringsløsninger til både private og professionelle kunder  

Dancover har i mange år været en af de førende leverandører af opbevaringsløsninger i høj kvalitet, og i 2017 udvider vi vores sortiment af opbevaringsløsninger endnu mere – med nye serier af garagetelte, foldegarager, opbevaringstelte i alle størrelser, rundbuetelte og meget mere. Du kan få opbevaringsløsninger til alt fra din plæneklipper og cykler til din båd eller campingvogn. Du kan også få opbevaringsløsninger til din bil, maskineri, varer eller materialer – og endda få plads til at arbejde beskyttet fra vind og vejr. Bemærk venligst vores store udvalg af presenninger, hvor du kan få alt fra et let PE presenning op til kraftige PVC presenninger primært beregnet til professionelt brug. Vi har for nyligt introduceret en helt ny type presenning – vores Extreme PE presenning med en af markedets højeste rivestyrker set i forhold til vægt pr. gram. Den er især velegnet til overdækning af både og andre ting med ’skæve’ mål med mange hjørner og kanter.

Fester og events 2017

Du skal måske også afholde en eller flere fester/events i løbet af 2017? Det kan være et bryllup, en familiefest, jubilæum, rund fødselsdag, konfirmation eller et professionelt event… Uanset anledningen og hvilken type event du skal holde, så får du måske brug for et smukt partytelt med store vinduer med perfekt lysindfald og plads til alle de gæster, du har lyst til at invitere. Du kan vælge mellem et stort udvalg af smukke, holdbare og elegante partytelte i klassisk hvid eller flotte, strålende farver. Du kan også købe alt det forskellige tilbehør til festen lige her på Dancovershop.comfoldeborde, klap- og stabelstole, gulve, tæpper, duge, dekorationer, LED belysning, engangsservice og meget andet. Besøg Dancovershop.com og find alt det, du skal bruge til dine fester og events i 2017. Hos Dancover sidder vores salgsrådgivere klar til at hjælpe dig med alt, hvad du gerne vil vide om vores produkter, levering, betaling med videre.

Godt Nytår!

Share