FleXtents® PRO Steel foldetelte – det bedste af to verdener!

FleXtents PRO Steel er nyeste skud på stammen med populære foldetelte

Vores FleXtents® PRO Steel foldetelte er Europas førende brand, når det handler om fleksible, holdbare og prisbillige foldetelte. Du kan opleve de elegante, lette telte ved både private fester og professionelle events. Den populære serie FleXtents® PRO Steel er en relativ ny tilføjelse til familien, som kan prale af næsten 2.000 kombinationer, når man medregner størrelser, udformning, materialer, farver, tilbehør og digitaltryk. Helt overordnet er de nye FleXtents® foldetelte et resultat af vores målrettede produktudvikling, hvor vi har fokus på altid at kunne tilbyde det allerbedste indenfor lette, holdbare og yderst fleksible foldetelte. De nye FleXtents® PRO Steel foldetelte er fremkommet ved at vi har kombineret to velkendte elementer; den solide og holdbare stålramme fra FleXtents® Steel serien og det stærke og elegante cover fra FleXtents® PRO serien.

FleXtents® PRO Steel foldetelte – nyeste skud på stammen   

Når det handler om vores FleXtents® foldetelte, så stopper udviklingen aldrig! PRO Steel serien er blot endnu et eksempel på, hvordan vi hele tiden gør vores yderste for at give kunder over hele Europa de bedste foldetelte til den bedst mulige pris. Ved at kombinere det solide stålstel fra vores populære FleXtents® Steel serie med det stærke cover fra vores PRO serie kan vi tilbyde det bedste af to verdener til en meget attraktiv pris. Desuden har vi netop tilføjet endnu flere foldetelte til den allerede populære FleXtents® PRO Steel serie. Disse foldetelte har kraftige stel, der består af sekskantede rør, som giver maksimal styrke og holdbarhed. De store fodplader giver stabilitet og god jordforbindelse, når man sætter teltet op, og endelig kan man justere højden i tre indstillinger.

FleXtents® PRO Steel foldetelte betyder stil, styrke og holdbarhed 

De nye FleXtents® PRO Steel foldetelte kan fås i mange farver og størrelser med og uden forskellige slags sidevægge. Du kan bruge disse nye foldetelte til alle mulige slags arrangementer, både private fester og professionelle events som messer og markeder m.m. Tagdugen og sidevæggene er lavet af vandtæt, UV-modstandsdygtigt 300g/m² 300X300D polyester med PVC på bagsiden. Sidevæggene bliver lynet sammen og fastgjort til stellet med kraftige velcrostropper. Som alle FleXtents® foldetelte er PRO Steel foldeteltene nemme at slå op, transportere og opbevare. Kort sagt, så er PRO Steel serien en genial løsning og et prisbilligt alternativ til vores PRO serie. Bemærk desuden det store udvalg af FleXtents® tilbehør som bl.a. solide transporttasker, Safety Packs med stormstropper og jordspyd og meget andet, som kan gøre din FleXtents® oplevelse endnu bedre. Vil du gerne vide mere om den solide og prisbillige PRO Steel Serie? Se mere på: https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-pro.aspx

Share