Beskyt din cykel med robust cykelopbevaring i metal

Stærk og sikker cykelopbevaring fra engelske Trimetals

Vi har netop lanceret sikker cykelopbevaring i form af solide cykelskure fra britiske Trimetals. Det er ingen hemmelighed, at der bliver stjålet utroligt mange cykler hver dag, til stor frustration for ejerne. Hvis du har en lækker cykel til transport, motion eller bare sjov, vil du gerne passe godt på den og minimere risikoen for at få den stjålet. Vi har netop lanceret en serie af sikre cykelskure, der gør det utroligt besværligt at være cykeltyv. Det robuste og sikre cykelskur i metal fra det velrenommerede engelske firma Trimetals er den perfekte opbevaringsløsning for op til tre voksencykler. Den udendørs cykelopbevaringsboks har et unikt, patenteret design, der er udviklet specifikt til sikker opbevaring af dine cykler. Bemærk venligst, at dette cykelskur er godkendt af det britiske politi, og for nylig fik det et “FREMRAGENDE” i en undersøgelse, hvor det blev anmeldt af det britiske magasin Mountain Biking UK med 9 ud af 10 stjerner.

Cykelskur i et unikt og patenteret design

Den vedligeholdelsesfrie cykelopbevaring er lavet af 8-lags PVC-belagt galvaniseret stål i høj kvalitet. Den sikre og bekvemme opbevaringsløsning til dine cykler bliver leveret med tre kraftige hængelåse og hasper, en integreret metalbund, og et kraftigt jordanker med en sikkerhedskæde komplet med en hængelås. Alle dele til fastgørelse er inkluderet, selv dem der bruges til at bolte enheden fast på hårdt underlag af beton. Stil cykelskuret i haven eller gårdhaven hjemme, eller sæt den op ved din arbejdsplads, hvis det er muligt. Cykelskuret i metal er designet til at blive boltet fast indefra til underlaget (beton eller tilsvarende). Cykelskuret er fremstillet i Storbritannien i specielt PVC-belagt galvaniseret stål, som er vedligeholdelsesfrit, brandresistent og har 25-års garanti!

Sikker og nem-at-håndtere cykelopbevaring

Cykelskuret fra Trimetal er lavet af kraftige, galvaniserede stålpaneler. Trods tyngde og kvalitet er cykelskuret nemt at åbne og lukke takket være åbningsmekanismen med fjeder, som giver fuld tilgængelighed til skuret. En af modellerne har en rampe foran, der gør det endnu nemmere at få adgang med f.eks. de ofte tungere, elcykler. Bemærk venligst, at cykelskuret bliver leveret usamlet, men er lavet til enkel og hurtig samling. Alle de vigtigste komponenter er fabriksmonterede, og du får en illustreret samlevejledning. Cykelskuret vil se fantastisk ud hvor som helst og holde dine cykler sikre og tørre. På grund af skurets højde og bredde kan det rumme de fleste slags cykler, både racercykler, mountainbikes, hybridcykler og børnecykler. Se det sikre og robuste cykelskur her: https://www.dancovershop.com/dk/products/cykelopbevaring.aspx

Share