Tents4Trees er med til at plante træer og genoprette landskaber

Tents4Trees har plantet over 152.000 træer sammen med deres kunder

Hver gang en ordre bliver gennemført i vores e-shop, drejer tælleren en omgang, og endnu et træ bliver plantet. Indtil videre har Tents4Trees plantet over 152.000 træer – i Zambia, Myanmar og Madagaskar. I det sidste års tid har vi haft fokus på Madagaskar, et unikt sted, hvor de oprindelige skove næsten er blevet fældet. Der er kun deprimerende 10 % tilbage! Denne sørgelige kendsgerning påvirker dyrelivet markant, og hele 75 % af arterne er unikke for Madagaskar. Sammen med Eden Reforestation Projects forsøger Tents4Trees at gøre en forskel i denne fantastiske ø-stat, den næststørste ø-stat og det 44. største land i verden.

Tents4Trees støtter Eden Reforestation Projects

Vi er stolte af at være en del af de mange mennesker og virksomheder, der støtter Eden Restoration Projects og deres enestående arbejde i Madagaskar og ti andre lande. Eden er en non-profit NGO, der har plantet næsten en million træer dagligt i årevis! I år går de over til et mere holistisk program, som de selv kalder Landskabsgenopretning. Dette koncept går meget længere end at plante træer og understreger Edens vedvarende engagement i økosystemernes velvære og de samfund, der er afhængige af disse systemer. Landskabsgenopretning er en omfattende tilgang til restaurering og bevaring, der genererer miljømæssige, socioøkonomiske og biodiversitetsfordele for samfundets og planetens velfærd. Det er en fantastisk følelse, at Dancover og Tents4Trees kan være en lille del af dette ved at sende penge til Eden, hver gang en ordre gennemføres i vores e-shop.

Dancover har hjulpet Eden med at plante tusindvis af mangrovetræer

I øjeblikket hjælper vi Eden Reforestation Projects med at plante mangrovetræer, fordi ødelæggelsen af ​​mangroveskovene i flodmundingerne langs Madagaskars kystlinje har fået store mængder jord til at forsvinde ud i havet. Denne proces har ødelagt et tidligere produktivt fiskeri og udsætter de forskellige kystsamfund for øget fare for orkaner, tsunamier og oversvømmelser. Eden har arbejdet her siden 2007, og der er allerede set store forbedringer – men der mangler stadig meget arbejde. Det er her, Tents4Trees og Dancover kan være med til at gøre en forskel.

Mangrovetræer kan lagre store mængder CO2

Eden planter mangrover, fordi træerne naturligt hører til området. De unikke træer beskytter kystlinjer mod erosion og beskytter liv og ejendomme mod ekstremt vejr. De smukke kystskove på Madagaskar fungerer som beskyttelse for fisk og leverer mad til lokalsamfundene. Som en kæmpe bonus er mangroverne utrolig gode til at lagre kulstof. De smukke træer lagrer op til fire gange så meget kulstof som andre tropiske skove, inklusive regnskove! To mangrovetræer binder op til 1 ton CO2, når de er fuldt udvoksede. Hver gang en kunde gennemfører en ordre på dancovershop.com, plantes et træ på Madagaskar, og kunden modtager et personligt certifikat. Læs mere om Tents4Trees og vores beskedne, men vigtige del i træplantningsprojektet på Madagaskar her: https://www.dancovershop.com/dk/tents4trees.aspx

Share