Vægdrivhuse og andre små drivhuse

Vægdrivhuse er ofte den bedste løsning

Vægdrivhuse og andre små drivhuse er elegante og kompakte drivhuse med samme egenskaber som et større drivhus. Det er den oplagte løsning, hvis du ikke har plads til et stort drivhus eller blot ønsker dig et mindre drivhus på terrassen eller lige ved siden af. Vores vægdrivhuse m.m. kan bruges til at dyrke blomster og meget andet. Du kan bl.a. dyrke smukke blomster, urter og grøntsager på din terrasse, gårdhave eller altan år efter år. Begynd med at se de små spirer fra det tidligste forår og nyd at følge planterne hen over sommeren. Et lille drivhus eller et vægdrivhus skaber de optimale vækstbetingelser, så du kan nyde friske grønne blade, blomster og meget mere.

Små drivhuse til terrassen og altanen

Et vægdrivhus eller minidrivhus er ofte den bedste løsning, når man har en lille have, terrasse eller altan. De små drivhuse har alle de samme egenskaber, som de store drivhuse, så du kan dyrke alle mulige slags smukke blomster og meget andet fra det tidlige forår og til ind i efteråret. Begynd tidligt om foråret indendørs og flyt derefter de små planter og spirer ud i det lille drivhus, når udetemperaturen tillader det. Udvid havesæsonen med mange uger og måske måneder. En anden god grund til at vælge et lille drivhus er, at et stort drivhus måske vil tage for lang tid at passe og bare fylde for meget i haven. Et lille drivhus er blot en mindre udgave af et almindeligt drivhus. Uanset, om du vælger et vægdrivhus med aluminiumsramme og polykarbonat-vinduer eller noget andet, så kan du skabe det optimale indeklima i drivhuset, så du kan dyrke alle mulige slags planter. Vinduerne i polykarbonat lader varmen fra solen komme ind i drivhuset og holder på varmen i lang tid. Hvis det en gang imellem bliver for varmt i det lille drivhus, så åbner du blot ventilationsvinduet, døren eller låget for at skabe udluftning. Med en smule opmærksomhed og vand kan dit lille drivhus forsyne dig med en masse skønne planter i mange måneder hvert eneste år. Du kan både vælge at dyrke blomster, grøntsager, frugt og/eller krydderurter.

Vægdrivhuse i solide materialer  

De kompakte vægdrivhuse er vedligeholdelsesfrie og lavet af stærke letvægtsmaterialer. Når du vælger at opsætte et moderne vægdrivhus, så får du et fantastiske sted, hvor du kan dyrke alle mulige slags planter. Du kan få vægdrivhuse med stærke og lette polykarbonat-vinduer eller de mere klassiske glasvinduer. En af de store fordele ved et vægdrivhus er, at du kan stille det stort set alle steder. Du skal blot finde et stykke mur, f.eks. ydermuren på dit hus, hvor du så kan fastgøre drivhuset. Det er dog altid vigtigt at tage solens placering på himlen hen over dagen med i sine beregninger, når man skal placere sit nye vægdrivhus, da det jo ikke får sol fra alle sider. Planterne inde i drivhuset er helt afhængige af solens varme – gerne fra morgenstunden, hvis det er muligt. Du kan se alle vores skønne vægdrivhuse og andre små drivhuse her: https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse-lean-to-form.aspx

Share