Solide drivhuse bygget til sne og kraftig vind

Solide drivhuse bygget til sne og kraftig vind

Solide drivhuse har som regel en buet eller spids form, da disse former er mest velegnede til at modstå tung sne og kraftig vind. Disse former gør det svært for vinden at få fat i drivhuset – og for det meste vil sneen helt automatisk glide af drivhuset, så konstruktionen ikke bliver for belastet og så der samtidig kan komme lys ind i drivhuset. Fordi de solide drivhuse har en langt højere snelast og vindbelastning end almindelige drivhuse, så er de især velegnet til områder, hvor der falder meget sne, da et traditionelt drivhus ikke altid er stærkt nok til at klare våd og tung sne.  

Solide drivhuse med solide rammer og holdbare vinduespaneler

Vores elegante, solide og snesikre vinterdrivhuse har stærke vinduespaneler i enten 4 eller 6 mm polykarbonat. Vinduespanelerne er lette, nemme at montere og langt mere holdbare end traditionelt glas. Polykarbonatvinduer er brudsikre og i modsætning til rigtigt glas, så opstår der ikke en masse farlige, skarpe glasskår, hvis det mod forventning alligevel skulle gå i stykker. Du får desuden en høj lystransmission med polykarbonat, og du kan få glæde af perfekte vækstbetingelser i dit vinterdrivhus. Dit solide og holdbare vinterdrivhus vil som de fleste andre drivhuse passe perfekt til din have og forlænge havesæsonen – også i områder med sne. Du finder den nøjagtige snelast-specifikation på hvert enkelt snesikkert drivhus i shoppen. Du kan få snelast helt op til 450 kg/m2. Drivhusene i høj kvalitet vil fungere, næsten uanset hvor du placerer dem. Du kan se mere om placering af dit drivhus i vores Drivhus Guide: https://www.dancovershop.com/dk/dancover-haveguide/drivhusguide/saadan-finder-du-det-rigtige-sted-til-dit-nye-drivhus.aspx

Solide drivhuse med de perfekte vækstbetingelser  

Solide drivhuse er måske velegnet til områder med sne og kraftig vind, men de er først og fremmest klassiske drivhuse med de optimale vækstbetingelser for alle mulige slags planter. Med et af disse solide drivhuse kan du glæde dig over en overflod af hjemmedyrkede og lækre grøntsager, frugt og blomster. Bor du et sted, hvor man måske kan forvente sne – selv om det på ingen måde er blevet nemmere at spå om vejret – skal du måske vælge et stærkere drivhus i modsætning til et traditionelt drivhus. Helt enkelt, så kan et almindeligt drivhus risikere at blive beskadiget, hvis du lader for meget sne samle sig oven på det. Som nævnt, så kan du få snesikre drivhuse med en snelast helt op til 450 kg/m2, så de er konstrueret til at kunne håndtere selv store mængder sne og kraftig vind.

Snesikkert drivhus kan indeholde meget andet end planter

Snesikre drivhuse er langt hen ad vejen et traditionelt drivhus i høj kvalitet, som er skabt til at dyrke planter, som ikke nødvendigvis kan vokse udenfor i haven, fordi de har brug for mere varme og mindre vind. Udover at dyrke dine afgrøder, så kan dit solide vinterdrivhus også bruges som en havepavillon. Stil et par stole og et bord ind i drivhuset. Nu kan du sidde midt i haven og nyde det hele, selv om vejret måske ikke er det bedste. Som med ethvert andet drivhus, så skaber et solidt og snesikkert drivhus en helt særlig følelse, når du går ind i det. Gå ind i drivhuset, sæt dig ned, nyd livet sammen med dine planter og forestil dig, at du er langt væk et eksotisk sted i verden. Kontakt venligst vores Xperter, hvis du har spørgsmål om vores solide drivhuse eller andet. Du kan se alle de solide og snesikre drivhuse her: https://www.dancovershop.com/dk/products/vinterdrivhuse.aspx

Share