En glaspavillon er en meget smuk og alsidig konstruktion

Glaspavilloner er smukke og kan bruges til både planter og mennesker

Når man har en glaspavillon, så har man fornøjelsen af et elegant og stille fristed i haven. Vores solide og smukke glaspavilloner er fremragende til både afslapning og til at dyrke forskellige planter – fra spiselige grøntsager til de smukkeste blomster til afskæring, så man kan nyde dem i vaser inde i huset hele sommeren og lidt til. Har man nogle behagelige møbler inde i sin glaspavillon, så er det nemt at skabe lidt alenetid eller nyde lidt dejlig mad sammen med gode venner. Det klare glas lader solstrålerne komme ind og varme rummet op, så nogle gange i løbet af sommeren er der måske brug for nogle pæne gardiner, hvis det ikke er nok at lukke den store skydedør op. Men hvis det omvendt eller lidt koldt eller vådt, så kan man gå ind i glaspavillonen og efterlade alle problemerne udenfor. Når man er inde i en af vores smukke glaspavilloner, så er det nemt at forestille sig, at man befinder sig et eksotisk sted langt væk, som f.eks. et flot hotel.  

Glaspavilloner er smukke, indbydende og holdbare   

Uanset, om du helst vil bruge din glaspavillon som en havepavillon, eller du hellere vil bruge konstruktionens muligheder for at få de fleste planter til at vokse, så vil den moderne pavillon se fantastisk ud i de fleste haver. For begge dele gælder, at du kan bruge glaspavillonen til at slippe lidt væk fra hverdagens stress og jag – og lytte til musik, læse eller bare nyde lidt fred og ro. Med et spisebord og nogle stole inde i glaspavillonen – eller måske bare tage dem med derind, når du gerne vil nyde en bid mad derinde – kan skabe nogle helt skønne madoplevelser. Sæt grillen i nærheden af glaspavillonen, så alle kan følge med, mens maden bliver tilberedt. En smuk glaspavillon bliver hurtigt et fokuspunkt i haven eller på terrassen. Brug pavillonen om dagen, når det ikke er alt for varmt, om aftenen, og til langt ud på natten. Om aftenen kan pavillonen beskytte dig mod duggen og holde den kølige aftenluft lidt på afstand. At opholde sig derinde i selskab med forskellige skønne, grønne planter gør kun oplevelsen endnu bedre.

En glaspavillon i en smuk, elegant og solid konstruktion   

Nogle af vores mest populære glaspavilloner har solide aluminiumsprofiler og 4 mm hærdet glas. Timerne kommer til at flyve af sted, når du slapper af og nyder livet inde i en af disse moderne pavilloner designet til at skabe et helt særligt sted for både planter og mennesker. Disse pavilloner kan ikke kun beskytte dig mod vind og vejr, men de kan også give dig en fantastisk ro og helt særlig fornemmelse, som kun en glaspavillon i denne kvalitet og design kan give. Glaspavilloner er let, elegant og meget holdbar på samme tid. Vi anbefaler, at du bruger silikone sammen med gummilisterne, når du monterer vinduerne. Det vil gøre glaspavillonen eller orangeriet helt vandtæt samt reducere lyden, når det blæser. Har du spørgsmål om nogle af vores smukke glaspavilloner – eller til nogle af de mange andre havepavilloner, som vi har – så kontakt os, så kan vi besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rigtige pavillon til dine behov og ønsker. Se flere glaspavilloner her: https://www.dancovershop.com/dk/products/glas-drivhuse.aspx

Share