Glampingtelte til naturoplevelser i luksusklassen

Glampingtelte er skal til de ultimative naturoplevelser i luksusklassen

Glampingtelte er rummelige og skabt til udendørs luksusoplevelser – hjemme i haven eller et sted langt væk. Ja, det er stadig et telt, men med så mange flere muligheder end et traditionelt campingtelt. For det første, så gør størrelsen alene et glampingtelt til et helt oplagt sted at nyde naturen næsten uanset vejret. Et af de ord, som er med til at definere et glampingtelt, er luksus. Forestil dig den afrikanske savanne med majestætiske dyr og nogle få spredte træer – og en lejr med nogle store, flotte glampingtelte – så har du en ide om, hvad vi mener. Men du behøver ikke rejse så langt for at få glæde af et glampingtelt. Det kan godt være, at camping er sjovt, men at opleve naturen helt tæt på i et glampingtelt er bare noget helt andet. Den imponerende ståhøjde alene gør de smukke glampingtelte endnu skønnere at opholde sig i.  

Vores TentZing® glampingtelte skaber de perfekte rammer  

Vi tilbyder en serie af elegante glampingtelte, som er skabt til fantastiske, udendørs oplevelser – hjemme i haven eller hvor du nu kunne tænke dig at vågne – på en strand, i en skov, med udsigt til bjerge og så videre. Med et flot glampingtelt kan du opgradere den traditionelle campingoplevelse og nyde et luksusophold et sted midt ude i naturen. De elegante TentZing® glampingtelte er skabt til en campingtur, som en fast base derhjemme eller hvorfor ikke sætte et par stykker op på en campingplads og leje dem ud? Med et luksustelt i haven kan du tage på glamping, præcis når det passer dig – måske bare et øjeblik, når du trænger til at slappe af efter arbejde. Du kan kort sagt glæde dig til en campingoplevelse ud over det sædvanlige med et elegant TentZing® glampingtelt – derhjemme eller et eksotisk sted langt væk.  

Ekstra tilbehør til vores glampingtelte vil give endnu mere stil  

De smukke glampingtelte er lavet af vandtæt 280 g/m² bomuldslærred med et vandsøjletryk på 1000 mm. Gulvet er i 540 g/m² PVC med rip-stop og har et vandsøjletryk på 3000 mm. Vi har desuden forskelligt tilbehør som tæpper og en buet indgang, som kan gøre dit glampingtelt endnu mere indbydende. Du kan bestille det halvmåneformede tæppe til gulvet og det buede fortelt, som kan skabe en overdækket indgang til dit glampingtelt. Tæppet består af 2 halvmåneformede stykker i 100 % jacquardvævet polypropylen med et elegant mønster. Tæppet dækker hele gulvet inde i dit glampingtelt og vil give en fantastiske effekt både visuelt og fysisk. De smukke TentZing® glampingtelte passer perfekt til den ultimative glampingoplevelse. Du kan se alle vores glampingtelte og tilbehør her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bomuldstelte-til-glamping.aspx

Share