Et elegant FleXtents® Steel foldetelt til den store fest!

FleXtents Steel foldetelte til den store fest emd mange gæster

De elegante og populære foldetelte fra FleXtents® er blandt de bedste på markedet og kan ses overalt, hvor der skal bruges en let og effektiv overdækning til både sol og regn eller en smuk ramme til en fest eller tilsvarende. De smukke foldetelte findes i et utal af formater, og de fleste kender nok de klassiske telte i 3×3 og op til måske 4×8 m. Vi har netop lanceret nye og større løsninger til den store fest eller arrangement med mange gæster. Den mest omfattende løsning måler 16×8 m og giver 128 m2 og dermed plads til over 100 gæster! Du kan også få foldetelte på 9×6 m, 12×6 m og 12×8 m. De fleksible løsninger er helt hvide med store buede vinduer, der giver det skønneste lysindfald. De forskellige store foldetelte består af tre eller fire FleXtents® Steel foldetelte. Du får leveret foldeteltene med forbindelsesbeslag, tagrender og samlestykker, så du kan danne et sammenhængende og komplet partytelt til festen eller dit event. Bemærk venligst, at du kan oprette et eller flere mindre foldetelte til arrangementer med færre gæster ved at bruge de dele, du allerede har!

Fleksible løsninger i robuste og holdbare materialer

FleXtents® Steel foldetelte har solide rammer i kraftige, sekskantede stålrør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. Det hvide cover er lavet af stærk polyester i høj kvalitet. Tagcoveret har PVC-bagside, og sidevæggene har store, buede vinduer, der giver teltet både stil og elegance. Coveret er vandtæt, UV-bestandigt, pletafvisende og vaskbart! Når du opsætter foldeteltet, skal du kombinere de separate rammer til et sammenhængende stel. Brug de medfølgende beslag til at forbinde rammerne. Når du har monteret coveret, skal du lyne samlestykkerne på, og montere tagrenden så det store telt bliver vandtæt. De store fodplader på stellet giver en stabil og solid forankring ved opsætning, men læs venligst sikkerhedsanvisningerne og sørg for, at hele konstruktionen er fastgjort og sikret. Vi anbefaler vores Safety Packs med stormstropper og jordspyd til sikring.

FleXtents® Steel foldetelte – den innovative løsning

Når du skal arrangere en privat fest eller et professionelt arrangement, så er et foldetelt en nem, overkommelig og fleksibel løsning. Uanset, om du bestiller en af ​​vores nye og store foldetelte med plads til over 100 gæster, eller du selv ønsker at kombinere to eller flere foldetelte, så har du en masse muligheder for at få præcis det foldetelt, du har brug for – til en fest, et professionelt arrangement, et marked, en messe, koncert, sportsbegivenhed og meget mere. Med alt det forskellige tilbehør, du kan få til dit FleXtents® foldetelt, kan du vælge mellem mere end 1.800 kombinationer. Og så har vi ikke engang talt de mange muligheder med, som du har med et foldetelt med digitaltryk. Vi tilbyder at levere et foldetelt til dig udsmykket med dit eget grafiske udtryk. Vores Xperter kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, uanset om du leder efter et stort foldetelt til mange gæster eller noget andet. Se alle de forskellige FleXtents® foldetelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-festtelte.aspx

Share