Salgsbod i træ til din cafe, marked eller event

Salgsbod i træ til hverdag eller events

Denne elegante salgsbod i træ vil danne de perfekte rammer for din cafe, kaffebar, bageri eller sandwichbar. Du kan bruge den til hverdag eller kun i forbindelse med messer, sportsbegivenheder, koncerter m.m. Den indbydende salgsbod, stand eller kiosk er lavet af ubehandlet, nordisk gran, som er både smukt og holdbart – især hvis du passer på det og frisker malingen eller træbeskyttelsen op efter behov. Den indbydende salgsbod har en stor låge foran, som kan foldes ned og danne en disk foran på boden. Disken eller skranken er perfekt til at vise dine varer frem og gør kontakten med dine kunder nem og ukompliceret. Salgsboden har en sidedør, som giver nem adgang, og så kan du låse både døren og lågen. Der medfølger et komplet trægulv til salgsboden.

Vi leverer din salgsbod i træ som et præfabrikeret gør-det-selv-projekt

Salgsboden i træ er på 7,7 m2 og lavet af 16 mm præfabrikerede vægelementer og 19 mm brædder til tag og gulv. Bemærk venligst, at tagbeklædning IKKE er inkluderet! Den gode nyhed er, at du nemt kan finde passende tagbeklædning på de fleste byggemarkeder eller bestille det online. Vi leverer hele salgsboden som et overskueligt gør-det-selv samlesæt. Når du samler salgsboden, skal du følge manualen trin-for-trin og være opmærksom på vores sikkerhedsråd: I skal være to eller flere personer til opgaven og huske at bruge sikkerhedsudstyr, da delene til boden kan være tunge. Når du har samlet salgsboden, anbefaler vi, at du behandler det ubehandlede træ med træbeskyttelse eller maling. Hvis du foretrækker synet af det ubehandlede træ, så kan du bruge transparent træbeskyttelse. En anden løsning er at male salgsboden eller kiosken i nogle flotte farver, der matcher dit firmalogo.

En enkel men elegant version af den klassiske salgsbod eller kiosk  

Oprindeligt kaldte man forskellige pavilloner for kiosk (fra persisk kūshk), og det var små havepavilloner, der var åbne på en eller flere sider. De var meget almindelige i Persien (nu Iran) og Det Osmanniske Rige fra det 13. århundrede og frem. I dag bruger vi salgsboden eller kiosken som stand til messer og sports- og kulturarrangementer eller som et fast sted til salg af alverdens mad, drikkevarer og meget andet. Vores salgsbod er en del af Modularo®, et moderne livsstilsbrand med fokus på høj kvalitet, holdbarhed og komfort. Mærket tilbyder en bred vifte af solide træprodukter som træskure, havepavilloner og træhytter, der kan være med til at gøre dit haveliv endnu bedre og mere behageligt. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne salgsbod eller nogle af de mange andre produkter, vi tilbyder, så kontakt os på telefon, e-mail eller brug vores chat. Se mere om kiosken eller salgsboden i træ her:

https://www.dancovershop.com/dk/product/salgsbod-i-trae-355x233x264m-77m-natur.aspx

Share