Bertilo redskabsskure og hytter i træ giver stil og komfort

Bertilo træhytter, annekser og redskabsskure i ubehandlet træ

Vores Bertilo redskabsskure, hytter og annekser i træ er designet og fremstillet i Estland, hvor der i mange år er blevet fremstillet træhuse i høj kvalitet. Producenten er en del af den internationale Rowlinson Group Limited, der blev grundlagt i Manchester i 1926. Så der er lagt mange års erfaring i hvert eneste produkt, der kommer ud fra denne virksomhed. Bertilo skure og hytter i træ er derfor blevet optimeret og er kendetegnet ved solide og enkle konstruktioner, der giver god plads ved hjælp af en begrænset mængde træ. Vi bruger ordet ’bæredygtighed’ med omhu, men træ er generelt verdens mest bæredygtige råvare. De tre primære årsager til dette er:

1 – Træ er en vedvarende ressource, der dyrkes på solenergi og luftens kulstof.

2 – Træ producerer ikke affald, men energi, der sparer kul, olie og gas.

3 – Det er en vedvarende ressource, og der dyrkes mere og mere træ i Europas skove.*

Træhytter til arbejde, afslapning eller som et elegant gæstehus

Bertilo tilbyder et bredt udvalg af træhytter i massivt træ. Du kan få en klassisk træhytte eller en moderne version med store vinduer og et smukt lysindfald. De robuste og elegante træhytter er lavet af udvalgt nordisk træ, som er robust og holdbart. Du kan få en hytte i ubehandlet træ, hvor du selv skal behandle den med træbeskyttelse – eller en færdigmalet hytte i mørkegrå eller lysegrå med hvide døre og vinduesrammer. Når du bestiller en hytte i ubehandlet træ, anbefaler vi, at du behandle alle udvendige overflader med træbeskyttelse, for det vil beskytte træet og få hytten eller skuret til at holde markant længere. Måske kan du bedst lide det ubehandlede træs naturlige look med det smukke, lyse træ. Hvis det er tilfældet, så skal du blot bruge en transparent træbeskyttelse, så udseendet bliver bevaret. En anden løsning er at bruge en flot farve, som får redskabsskuret eller hytten til at passe ind i omgivelserne.

Mange foretrækker et redskabsskur, hytte eller anneks i træ

Redskabsskurene, hytterne og annekserne fra Bertilo er robuste og holder i mange år, hvis du passer godt på dem. En anden mulighed er at vælge et redskabsskur eller haveskur i metal. De er vedligeholdelsesfrie, men mange kunder betragter et redskabsskur eller hytte i træ som mere ’rigtigt’. Bertilo redskabsskure findes i forskellige tykkelser – fra 28 mm op til 44 mm, afhængig af husets størrelse og design. De fleste Bertilo redskabsskure, hytter og annekser har et eller flere vinduer, der giver naturligt lys indenfor. De har også brede døre for at sikre nem adgang. Lysindfaldet kan hjælpe dig med at finde de ting, du leder efter inde i redskabsskuret – og gøre opholdet i hytten eller annekset til noget helt særligt, når lyset strømmer ind – eller når du bare sidder derinde, slappe af og nyde udsigten til haven. Bertilo redskabsskure og hytter i træ har skrå tage for at forhindre, at der kan samle sig vand på taget. Har du spørgsmål til vores hytter eller redskabsskure i træ fra Bertilo – eller til nogle af de mange andre produkter i shoppen – så ring eller skriv til vores Xperter. Du kan se alle de smukke skure og hytter her: https://www.dancovershop.com/dk/products/trae-hytter.aspx

*Kilde: Dansk Industri/tmi

Share