Klassisk pergola i stærkt og holdbart limtræ

Klassisk pergola i limtræ skaber det skønneste rum i haven eller på terrassen

En klassisk pergola i stærkt og holdbart limtræ skaber et fantastisk rum i din have – eller et andet sted for den sags skyld. Du kan placere din pergola i limtræ på terrassen eller skabe et ’hemmeligt’ sted i haven langt væk fra huset. Stil nogle komfortable havemøbler inde under pergolaen eller måske et sæt med spisebord og stole. Vi har lanceret en serie med elegante pergolaer i solidt og holdbart lamineret fyrretræ. Du kan vælge mellem forskellige modeller og størrelser. De er alle lavet af ubehandlet, lamineret fyrretræ eller såkaldt limtræ, som er både solidt og holdbart. Vi anbefaler dog, at man behandler pergolaen, efter den er samlet. Ved at male den med træbeskyttelse sikrer man, at træet kan modstå elementerne i meget lang tid. Som med alle ting i træ udendørs, skal man naturligvis vedligeholde pergolaen med et nyt lag træbeskyttelse en gang imellem efter behov.    

En pergola i træ som et skønt gør-det-selv-projekt

Når du bestiller en af vores smukke pergolaer i limtræ, leverer vi den som et nemt og overskueligt gør-det-selv-samlesæt. Den solide og holdbare pergola i træ er produceret i EU og er nem at samle ved hjælp af de selvskærende skruer, der bliver leveret sammen med det præfabrikerede samlesæt. Sæt pergolaen på fliser eller på stolpesko. Bemærk venligst, at der medfølger IKKE stolpesko eller andre forankringsdele! Det er dog nemt at finde stolpesko og tilsvarende på nettet eller i dit lokale byggemarked. Når du har opstillet pergolaen kan du se frem til at have en fantastisk rum i haven eller på terrassen. Du kan vælge det enkle og minimalistiske look ved at stille pergolaen i træ helt frit – eller stille den op ad en hæk, stakit, plankeværk eller havemur, så den bliver mere lukket. Endelig kan du plante forskellige klatreplanter omkring pergolaen, så planterne delvist dækker og udsmykker den. Brug elegante blomsterkrukker eller sæt planterne direkte i jorden, hvis det er en mulighed. Planter som klematis, kaprifolie eller klatreroser vil se fantastiske ud, når de dækker en større eller mindre del af pergolaen.

Omdan din pergola i træ til en midlertidig pavillon

Den åbne pergola i limtræ kan skabe et fantastisk rum i haven, men hvad gør man, hvis det begynder at regne – eller man godt kunne tænke sig lidt mere skygge på en solskinsdag? Heldigvis, så er det nemt at overdække pergolaen i træ med en stor presenning eller et solsejl. Vi tilbyder begge dele i forskellige farver. Bruger du en mørk presenning, så lukker du både sol og det meste lys ude. Du kan også nyde lidt skygge med et lyst solsejl, men det kan måske ikke klare lidt regn. Så hvorfor ikke bestille begge dele, så er du på den sikre side. Uanset, hvad du vælger, så skal du sikre dig, at materialet hen over pergolaen bliver sikret og fastgjort.

Noget andet, som man skal være opmærksom på, er, at der ikke må samle sig vand på den presenning eller tilsvarende, som ligger hen over pergolaen. Vægten af vandet kan i værste fald ødelægge hele konstruktionen. Du skal derfor være opmærksom på, at det kun er en midlertidig løsning at overdække sin træpergola. Fjern presenning og andet, når du ikke bruger pergolaen for at undgå uheld og skader. Her kan du se alle vores pergolaer i limtræ og meget andet: https://www.dancovershop.com/dk/products/pergola-pavilloner.aspx

Share