Læskur med truss ramme og cover i stærkt 610 g/m2 PVC

Læskur til græssende dyr i kraftigt PVC og truss ramme

Det er vigtigt, at dine husdyr på græs altid har mulighed for at komme i ly og læ. Uanset vejret, så skal de have et sikkert sted at søge hen. For skygge, ly og måske fodring. Dette solide og fleksible læskur er en stærkt og holdbar løsning, hvor heste, æsler, får, geder og andre græssende dyr på marken kan søge hen for at komme i skygge, læ eller tørvejr uanset årstiden. Læskuret har et kraftigt cover i 610 g/m2 PVC over en robust og holdbar ramme i en klassisk truss gitterkonstruktion. Coveret i solidt PVC – eller polyvinylklorid – er et syntetisk materiale, som er kendt for sin exceptionelle styrke og holdbarhed. Det giver fantastisk beskyttelse mod vind og vejr og sikrer, at læskuret kan stå ude i sol, regn, sne og andre barske vejrforhold hen over hele året.

Et trygt og sikkert sted for dine husdyr

Coveret i kraftigt PVC giver optimal beskyttelse på tre sider af læskuret og skaber et hyggeligt og trygt sted for dine dyr. Coveret er vandtæt, så dine dyr kan stå i tørvejr og holde sig tørre, selv når det øsregner. Desuden er coveret flammehæmmet og certificeret efter DIN 4102-1 Klasse B2, så der er en ekstra grad af sikkerhed for dig og dine dyr. Udover det solide PVC-cover, så ligger meget af læskurets styrke og stabilitet i rammen, som er lavet med en truss gitterkonstruktion. Et truss design indeholder trekantede konstruktioner, der fordeler vægt og belastning og er med til at sikre rammens overordnede stabilitet. Læskuret store styrke betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med teltets fleksibilitet. Du har stadig mulighed for at tage læskuret ned og flytte det, hvis behovet opstår. Hvis du f.eks. skal flytte læskuret efter nye græsarealer eller andet, så gør konstruktionen processen enkel og nem.  

Brug dit læskur til andre formål

Som navnet ’læskur’ indikerer, så handler det om at dine græssende dyr m.m. kan komme i ly og læ, når de går ude på en mark. Men ud over at fungere som effektiv beskyttelse for dyr, kan teltet også bruges til mange andre praktiske formål. Det rummelige indre kan bl.a. bruges til opbevaring af vigtige ting som foder, hø, træ eller korn. Du kan også vælge at bruge læskuret om fodringsområde, hvor du kan fodre dyrene i fred og ro, så de kan æde i læ for vind og vejr. Når dyrene f.eks. er på stald, så kan du bruge læskuret til opbevaring af maskineri, materialer og andre ting, som du gerne vil opbevare godt beskyttet. Det er med andre ord nemt at bruge læskuret til mange forskellige opbevaringsformål på forskellige tidspunkter, så du altid kan udnytte læskurets mange kvaliteter til de mange ting på gården, som kræver overdækning. Du kan se de forskellige læskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/laeskure.aspx

Share