Garagetelte til de fleste slags midlertidig opbevaring

Garagetelte er rummelige og kan beskytte din bil og meget andet.

Garagetelte er skabt til at beskytte biler, andre køretøjer og mindre både m.m. De solide telte kan også indeholde mange andre ting, som du har brug for at opbevare i en kortere eller længere periode. Uanset, om du handler her hos os som privatperson eller professionel, så kan vi levere et garagetelt, der lever op til dine krav og forventninger. Måske skal du opbevare en bil, en mindre båd, en trailer, en jetski, en havetraktor eller forskellige varer eller materialer. Vær venligst opmærksom på, at hvis du har brug for at opbevare og beskytte noget, som er for stort til vores almindelige garagetelte, så har vi også et stort udvalg af lagertelte eller opbevaringstelte. Kort sagt, hvis du har brug for at opbevare og beskytte et eller andet, så er der en ret stor sandsynlighed for, at vi har den rigtige løsning i forhold til m2, fleksibilitet, stabilitet og pris.      

Garagetelte er fleksible opbevaringsløsninger, som er til at betale     

Garagetelte og opbevaringstelte er lavet til at beskytte de fleste slags køretøjer, mindre både, motorcykler, cykler og alle mulige forskellige slags materialer og varer. Hvis du ikke har så meget, der skal opbevares, så kan du bestille et garagetelt, der blot måler 2×2 m. Dette lille garagetelt kan stort set placeres alle steder. De forskellige garagetelte er rummelige, har en god højde og store døre, så det er nemt at komme ind og ud. Du kan vælge mellem en lang række mindre garagetelte til en eller flere biler, men du kan også få større opbevaringstelte med plads til mange køretøjer, maskiner eller materialer. Vidste du, at vi også har opbevaringstelte op til flere hundrede kvadratmeter? Det betyder ganske enkelt, at du altid kan finde en fleksibel og økonomisk attraktiv opbevaringsløsning her.  

Gør dit garagetelt endnu mere sikkert     

De populære garagetelte er enten af PE eller PVC, og du kan få dem med et UV-modstandsdygtigt og flammehæmmende cover. Alle de forskellige garagetelte har et 100% vandtæt cover. Du kan få teltene i skinnende hvidt, elegant gråt eller skovgrøn, så dit opbevaringstelt eller garagetelt falder smukt sammen med omgivelserne. Jordskørt og underlag giver dig en endnu bedre beskyttelse mod vind og fugt fra jorden. For at gøre dit telt endnu mere sikkert kan du bestille en Safety Pack, som indeholder stormstropper og jordspyd. Ved at bruge denne sikkerhedspakke kan du sove trygt om natten, også selv om det blæser udenfor. Dit garagetelt kan til enhver tid skilles ad, flyttes og opbevares, hvis det ikke skal bruges i en periode. Du kan se alle vores solide og holdbare garagetelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/garagetelte.aspx

Share