Flammehæmmende presenninger til sikker opbevaring

Flammehæmmende presenninger til sikker opbevaring af det meste

Flammehæmmende presenninger til sikker opbevaring og overdækning er uundværlige indenfor en lang række forskellige brancher. Du vil kunne se de solide presenninger indenfor byggeri, landbrug og industrien, hvor de solide presenninger bliver brugt til at dække og beskytte mange forskellige ting – materialer, varer, køretøjer, maskiner og både – for blot at nævne nogle få eksempler. I forbindelse med byggeri kan presenninger forhindre vand i at trænge ned i bygningen, mens huset er under opførsel eller under ombygning. Du kan få mange forskellige slags presenninger til en lang række opbevarings- og overdækningsformål. Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle, flammehæmmende PVC-presenninger – fra 500 g/m2 op til de solide 600 g/m2. Disse stærke og holdbare presenninger er godt nok tiltænkt fagfolk og professionelle, men en del af vores private kunder foretrækker også disse presenninger, fordi de helst vil have en flammehæmmende presenning, der giver ekstra sikkerhed, når du har ting stående under en presenning i kortere eller længere tid. Mange vælger også en af disse presenninger til at overdække deres båd hen over vinteren.  

Flammehæmmende presenninger er solide og holdbare

De solide presenninger er lavet af stærkt, holdbart og flammehæmmende PVC. De er perfekte til f.eks. at overdække båden med hen over vinteren – og på andre tidspunkter af året for den sags skyld – og en lang række andre formål som at overdække køretøjer, maskiner, produkter og materialer. Øjerne i stål langs kanterne gør det nemt at fastgøre og sikre den flammehæmmende presenning. Desuden er vores flammehæmmende presenninger også 100% vandtætte og er UV-modstandsdygtige. Med andre ord, så kan du næppe finde stærkere presenninger end Dancovers flammehæmmende presenninger.

Flammehæmmende presenninger med indbygget Rip Stop

De forskellige flammehæmmende presenninger har indbygget Rip Stop. Selv om vores solide, flammehæmmende presenninger kan klare mere end de fleste andre presenninger, så kan der jo ske et uheld – især i forbindelse med maskiner, store køretøjer osv. Hvis din presenning får en flænge, så vil det indbyggede Rip Stop forhindre, at flængen eller hullet bliver større. Hvis din presenning skulle gå i stykker, så vær opmærksom på, at du kan bestille et Reparationssæt eller Reparations PVC på Dancovershop.com. Derefter kan du nemt selv reparere presenningen og gøre den vandtæt igen. Sørg for at have nye flammehæmmende presenninger klar, så du altid er klar til nye opgaver. De solide presenninger holder i lang tid, de er nemme at opbevare, når de ikke er i brug, og så har vi et stort udvalg til meget konkurrencedygtige priser.

Dancover har et stort udvalg af alle mulige slags presenninger

Vi tilbyder alle former for stærke og økonomisk attraktive presenninger til de fleste opgaver, når noget skal overdækket og beskyttes. Du kan vælge mellem en lang række kvalitetspresenninger der strækker sig fra vores prisbillige 65 g/m² PE-presenninger og op til vores solide 610 g/m² PVC-presenninger i professionel kvalitet og mange forskellige farver. Kort sagt, så finder du markedets største udvalg af kvalitetspresenninger lige her. Du kan bl.a. se alle vores solide, flammehæmmende presenninger her: https://www.dancovershop.com/dk/products/flammehaemmende-presenninger.aspx

Share