En udendørs saunahytte til afslapning og afstresning

Udendørs saunahytte vil se fantastisk ud i haven og give mange skønne timer

En udendørs saunahytte i haven er både lækker luksus og kan udføre små mirakler for din sundhed – både den mentale og fysiske. Når du tilbringer tid i en dampende varm sauna hjemme i din egen have, så vil du opleve udrensning, afslapning og ovenikøbet vægttab, hvis du kombinerer det med lidt træning m.m. Når du opholder dig i en sauna, bliver din hud varm, din puls stiger og dine blodårer udvider sig. Denne utrolige fornemmelse skyldes, at dit hjerte pumper hurtigere i varmen. Du begynder at svede, og snart vil du opleve en skøn fornemmelse af total afslapning. Du vil ikke alene nedsætte dit stressniveau, men dine ømme muskler vil også slappe af og få det bedre. Traditionen med udendørs saunaer eller saunahytter begyndte oprindeligt i Skandinavien i tidernes morgen og har været brugt til sundhed, afslapning og som noget socialt.  

Vores udendørs saunahytter Levi og Ruka i massivt, nordisk fyrretræ  

Du kan vælge mellem forskellige udendørs saunaer, som vores saunahytter og tøndesaunaer. Saunahytterne er lavet af holdbart 44 mm nordisk fyrretræ (Picea Abies) og findes i to størrelser: 8,26 m2 og 3,6 m2. Den store saunahytte har to rum, glasdør og et stort termovindue i selve saunaen. Den mindre udgave af saunahytten har et enkelt rum, men der er plads til 3-4 personer i begge saunaer. Alle vores udendørs saunahytter vil se skønne og indbydende ud i din have og give dig mange skønne og afslappende stunder.

Udendørs saunahytter er gode for dig

Når du tænder for varmen inde i din saunahytte, så kan du godt begynde at glæde dig til, at dine endokrine kirtler begynder at sprede en glad fornemmelse i hele kroppen på dig. Så varm din udendørs saunahytte op og nyd noget kvalitetstid efter arbejde eller bare når du har lyst. Den behagelige varme får dine muskler til at slappe af, også dem i ansigtet og skuldrene. Vi kan også have anspændte eller ømme muskler efter en lang dag på arbejde. Hvis du træner, så vil en saunahytte også gøre en kæmpe forskel. Når du har løbet, cyklet, svømmet eller anden form for fysisk træning, så vil din krop nyde varmen og slappe helt af og restituere bedre. Du vil næsten kunne mærke, hvordan spændingerne i musklerne begynder at forsvinde efter et lille stykke tid inde i saunaen.  

Udendørs saunahytter er en del af vores Modularo® brand

Modularo® er et moderne livsstilsbrand med fokus på god kvalitet, holdbarhed og komfort. Brandet omfatter et stort udvalg af holdbare produkter i træ som bl.a. redskabsskure, havepavilloner, træhytter, shelters, tøndesaunaer og udendørs saunahytter. Disse kvalitetsprodukter i træ kan være med til at gøre dig haveliv endnu bedre – også i det lange løb. Desuden byder dette brand på elegant design, funktionalitet og skaber skønne rum til forskellige anledninger. Du skal være opmærksom på, at disse skønne saunahytter bliver leveret uden saunaovn! Du skal derfor bestille en saunaovn separat! Du kan se vores forskellige udendørs saunaer i træ samt saunaovne her: https://www.dancovershop.com/dk/products/saunaer.aspx

Share

Recommended Posts