FSC-certificerede Bertilo redskabsskure i træ

Redskabsskur i træ med udhæng til opbevaring af haveredskaber m.m.

Et redskabsskur i træ er svært at undvære, hvis man gerne vil have styr på sine haveredskaber, maskiner og andet udstyr som plæneklipper, grill og alt det andet. En elegant løsning kunne være et Bertilo redskabsskure i træ med udhæng, som skaber ekstra plads til et par cykler eller andet. Redskabsskuret er lavet af massivt FSC-certificeret nordisk fyrretræ. Den solide panelkonstruktion gør redskabsskuret både moderne og holdbart. Du kan få disse moderne redskabsskure i træ i mange forskellige størrelser med et eller flere vinduer og med et glaspanel i døren, så der kommer naturligt lys ind i skuret om dagen. Døren kan låses med den indbyggede cylinderlås, så der ikke kommer uventede gæster. Det elegante paneldesign gør det nemt at placere redskabsskuret stort set overalt.  

Redskabsskure i træ fra ansvarlig skovdrift

De solide og elegante redskabsskure i træ fra Bertilo findes i mange størrelser og designs. Et af de populære redskabsskure er det på billedet: et Bertilo Cubus 2L, som måler 4,49×2,34×2,32 m. Redskabsskuret er bygget af massivt 19 mm FSC-certificeret træ fra ansvarlig skovdrift, og du kan bestille det i ubehandlet træ eller malet som på billedet. Bestiller du et skur i ubehandlet træ skal du selv male det med træbeskyttelse for at beskytte træet mod elementerne. Det malede redskabsskur er blevet malet på et automatisk malersprøjteanlæg, før delene er blevet samlet. Brædderne er blevet malet med grunder og en holdbar finish i en 2-trins proces. Profilerne er malet udvendigt, herunder i fer og not. For at få glæde af skuret i så mange år som muligt, er det en god ide at behandle alt indvendigt træ med en åndbar træbejdse.

Redskabsskure i træ skal placeres på et plant underlag

Bertilo redskabsskure i træ er bygget af solidt og holdbart nordisk træ, så du kan have glæde af det i lang tid. Taget har en hældning på 2,2°, så der ikke samler sig vand. Vær venligst opmærksom på, at disse redskabsskure bliver leveret med midlertidig tagbeklædning, så du skal selv købe og lægge tagpap eller shingles, så snart skuret er blevet samlet. Sørg for at lave et fundament, så døren og vinduer kan åbnes og lukkes. Fundamentet kan være i cement, fliser, brosten eller tilsvarende. Endelig skal du sørge for, at der ikke kan samle sig vand under redskabsskuret, da det kan ødelægge trægulvet. Du modtager redskabsskuret som et præfabrikeret Gør-det-selv-samlesæt. Det er fint med lidt erfaring på området, men der skal ikke bruges specialværktøj af nogen art. Har du spørgsmål omkring de smukke og holdbare Bertilo redskabsskure i træ, ring venligst til os, send en e-mail eller brug vores chat. Se de flotte redskabsskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/redskabsskur-trae.aspx

Share