Smukt drivhus i træ beklædt med polykarbonat

Smukt drivhus i træ til alle dine havedrømme og smukke blomster

Elegant og smukt drivhus i træ i ubehandlet fyrretræ og 4 mm mælkehvide vinduespaneler i polykarbonat. Der er et fantastisk blødt lys i dette enestående drivhus på grund af de mælkehvide vinduespaneler, der har en lysgennemgang på over 70 %. Det vil ikke kun give tilstrækkeligt lys til planterne – det vil samtidig beskytte planterne mod at blive forbrændt af for meget sollys, som det nogle gange kan ske i drivhuse med klart glas. Den elegante konstruktion kan forlænge havesæsonen og give dig et skønt sted til at dyrke alle mulige slags planter. Dette moderne drivhus kan være med til at give dig et væld af grøntsager, frugt og smukke blomster.  

Skaber et smukt og diffust lys inde i drivhuset

Dette moderne drivhus i træ og polykarbonat skaber de perfekte omgivelser, når man gerne vil dyrke planter, der har brug for et lunt og beskyttet miljø, som man ikke kan skabe udenfor i haven. I modsætning til drivhuse med klare vinduer, så kan man ikke sidde inde i drivhuset og nyde at kigge ud på haven. Til gengæld vil dette smukke drivhus i træ beskytte dine planter mod at blive forbrændt af solen og samtidig skabe de perfekte vækstbetingelser. Den store dør og ventilationsvinduet kan du bruge til at regulere temperaturen og luftfugtigheden, så klima og de generelle betingelser hele tiden er optimale.    

Få inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af dit drivhus i træ

Grunden til at købe et drivhus i træ – eller andre slags drivhuse for den sags skyld – er som regel drømmen om hjemmedyrket frugt og grønt som tomater, agurker, chilier, vindruer og alle mulige slags smukke blomster. Har du spørgsmål angående hvilke planter, du skal vælge til dit nye drivhus – og hvordan du planter, passer og får mest muligt ud af de enkelte planter – så vil vi anbefale dig at gå en tur på din lokale planteskole eller havecenter. Hvis du omvendt har brug for inspiration til, hvor du skal stille dit drivhus, hvordan du bygger det bedste fundament, eller hvordan du gør dit drivhus klar til vinteren, så skal du gå ind på vores Drivhus Guide i shoppen. Her kan du finde inspiration til en masse omkring det at have et drivhus – med undtagelse af planterne. Kort sagt, så ved vi rigtig meget om drivhuse – vi er bare ikke et havecenter!   

Modularo® er et moderne livsstilsbrand

Kan du godt lide kvalitetsprodukter, som er lavet af smukt og holdbart træ? Og elsker du at være ude i din have? Så skal du kigge nærmere på vores livsstilsbrand Modularo®! Vi har et stort udvalg af solide og holdbare produkter i træ som bl.a. haveskure, havepavilloner, shelters og gæstehytter og annekser, der kan gøre livet i haven endnu bedre i meget lang tid. Vores brand giver dig elegant design, funktionalitet og mere plads til livet. Har du spørgsmål om vores drivhuse i træ eller nogle af de mange andre kvalitetsprodukter, så kontakt venligst vores Xperter – de kan besvare alle de spørgsmål, som du måtte have. Du kan se de smukke drivhuse i træ her: https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse-i-trae.aspx

Share