Elegante lamelvægge skaber behagelig skygge i din pergola

Lamelvægge til vores smukke pergola pavilloner

Vi har et udvalg af elegante bioklimatiske pergola pavilloner, som kan være med til at skabe et helt unikt sted i din have. Du kan stille pavillonen overalt i din have, på terrassen, ved siden af en pool eller et helt andet sted. Med en eller flere lamelvægge kan du designe din pergola pavillon lige som du har lyst til. De moderne og elegante pergolaer skaber skygge og ly for en regnbyge. Det innovative lameltag kan åbnes og lukkes ved hjælp af et håndtag. Når man monterer en eller flere lamelvægge kan man skabe sin helt egen pavillon tilpasset ens behov. En anden mulighed er vores sidevægge – der er utroligt mange muligheder. De enestående og elegante pergola pavilloner er vandtætte og UV-modstandsdygtige.

Lamelvægge som ren dekoration eller en hel væg  

Du kan udstyre din pergola pavillon med en eller flere lamelvægge. Med blot en enkelt eller to lamelvægge får du en smuk pavillon med lidt skygge fra en eller flere sider. Taget kan stadig åbnes og lukkes alt efter vejret og dit humør. En anden mulighed er helt at lukke en eller flere sider i pavillonen med lamelvægge, så du har et hyggeligt sted, hvor du kan sidde i behagelig skygge og i ly både om dagen og hen under aften. Selv om lamellerne i lamelvæggene ikke kan bevæges som dem i taget, så får du stadig lys og luft ind i pavillonen – men bliver beskyttet mod direkte sol og regn.  

Lamelvægge til vores bioklimatiske pergola pavilloner fra CosyLifeStyle®

Vores brand CosyLifeStyle® omfatter et stort udvalg af smukke havepavilloner og pergola pavilloner. En solid og holdbar havepavillon i vedligeholdelsesfrie materialer vil hurtigt blive det helt naturlige sted at mødes, når man er på terrassen eller et sted i haven. Hvis du selv har lyst til at designe videre på din CosyLifeStyle® pavillon, så kan du bestille og montere en eller flere lamelvægge eller en sidevæg eller to. Lamelvægge skaber skygge og en flot stil. Sidevæggene er moderne og minimalistiske. Sidevæggene giver både skygge og lidt privatliv. Du kan montere en eller flere sidevægge i din pavillon. Sidevæggene bliver betjent manuelt. I shoppen kan du se mere om de forskellige lamelvægge – og sidevægge – og hvordan du kan indrette din smukke pergola pavillon: https://www.dancovershop.com/dk/products/sidevaegge-til-pavilloner-og-pergolaer.aspx

Share