Nye San Pablo pergola pavilloner i sort og hvid

San Pablo bioklimatiske pergola pavilloner er smukke overalt

Vi har udvidet vores populære udvalg af San Pablo pergola pavilloner med nye San Pablo pergola pavilloner i sort og hvid! For nogle lyder det måske som en gammel film fra dengang far var dreng, men der er absolut intet gammeldags ved de nye pergola pavilloner – tværtimod. De smukke bioklimatiske pergola pavilloner er en topmoderne pavillon til din have, cafe eller restaurant. Kombinationen af den mørke ramme og det hvide tag med fleksible, hvide metallameller er elegant og funktionelt. Det hvide tag kan lukkes, når du ønsker skygge, men når du åbner taglamellerne, vil det hvide metal forstærke lyset og gøre opholdet inde i den klassiske pavillon endnu skønnere!

San Pablo pergolaer i forskellige størrelser og designs 

De smukke bioklimatiske pergola pavilloner ser fantastiske ud overalt: i din have, på terrassen, ved en pool og i forbindelse med en café eller restaurant. De moderne og elegante CosyLifeStyle® pavilloner passer stort set overalt, og du kan bruge dem til skygge og ly for en smule regn. Du kan åbne eller lukke det innovative lameltag ved hjælp af håndsvingene inde i pavillonen. Åbn lamellerne for at nyde solen og luk dem igen for at få skygge eller for at beskytte dig mod en sommerbyge. Pavillonen er UV modstandsdygtig og vandtæt – undtagen i tilfælde af skybrud eller styrtregn!

Design din San Pablo pergola pavillon med sidevægge m.m.  

Mange foretrækker en enkel og minimalistisk pavillon, men ønsker du en mere fleksibel pergola, kan du finde og bestille forskellige typer sidevægge, skærme og gardiner i shoppen. Med en eller flere sidevægge eller skærme kan du få endnu mere skygge og læ samt lukke San Pablo pergola pavillonen lidt for at nyde livet udenfor i næsten al slags vejr – om dagen og til langt ud på natten. Du kan få San Pablo pergola pavilloner i forskellige farver – sort, hvid og en flot kombination – og i størrelserne 3×3 m, 4×4 m, 3×5,8m eller 4×5,8 m. Du kan placere de fritstående pergola pavilloner overalt, hvor du ønsker lidt skygge og læ. En anden løsning er at bestille nogle specielle vægbeslag, montere San Pablo pavillonen på husets væg og på den måde ændre den til en permanent terrasseoverdækning – stadig med det fleksible lameltag.

San Pablo er en del af vores populære brand CosyLifeStyle®

CosyLifeStyle® er et bredt udvalg af elegante have- og pergola pavilloner, der tilføjer stil og behagelig skygge til din have. En lækker havepavillon som San Pablo i vedligeholdelsesfrie materialer vil snart blive det naturlige sted at opholde sig, når man er i haven. Du kan glæde dig til at nyde din San Pablo pergola pavillon i løbet af dagen, hvor det vil give behagelig skygge for solen – og om aftenen, hvor det vil beskytte dig mod den faldende dug og den kølige aftenluft. Her kan du se alle de forskellige San Pablo pergola pavilloner i sort, hvid og begge dele lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx

Share