Moderne Bertilo brændeskur dækket af HPL facadepaneler

Bertilo brændeskur i træ med HPL-paneler

Et moderne og elegant brændeskur er en fantastisk måde at holde dit brænde tørt på og samtidig sørge for, at det ligger pænt stablet. Dette brændeskur er en let og slank konstruktion, som er dækket af vejrbestandige HPL-paneler. Der kan være ca. 1,5 m³ brænde i brændeskuret. De moderne facadepaneler er farvebestandige, lever op til de højeste kvalitetskrav, og så kræver de stort set ingen vedligeholdelse. Der er ingen bagvæg i brændeskuret, men en træbjælke på tværs gør konstruktionen stabil. Det flotte Bertilo brændeskur er fremstillet i EU og det smukke design er skabt af de bedste materialer. Rammen er præfabrikeret og kontrolleret både visuelt og teknisk, før delene bliver pakket og afsendt. Du modtager delene til rammen i nordisk fyrretræ sammen med de tilskårne og for-borede HPL-paneler samt EPDM-lister som mellemlag. Panelerne fra Trespa har to forskellige farver – en på hver side. Du kan montere panelerne som du vil, så brændeskuret får den eller de farver du foretrækker.   

Brændeskur til at holde dit brænde smukt stablet og tørt      

Brændeskurets meget holdbare HPL-paneler er 6 mm tykke, farvestabile og nemme at rengøre. På grund af et fiberindhold på over 70 % fra bæredygtig skovdrift bliver HPL-panelerne generelt opfattet som værende et miljøvenligt produkt, som desuden er FSC-certificeret. De elegante paneler bliver ikke påvirket af fugt og er ikke modtagelige for vind og vejr eller skimmel og råd. Desuden er de UV-bestandige og deres farvebestandighed ligger i øverst ende a skalaen; farverne vil ikke ændre sig væsentligt de første 10 år, selv under voldsomme vejrforhold. Overfladen uden porer sikrer at stort set intet snavs kan sætte sig fast. Derfor kan brændeskuret rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel efter behov.

Her er et par Xpert-råd til dit Bertilo brændeskur

Vi anbefaler, at du stiller dit Bertilo brændeskur på en stabil og lige overflade i f.eks. cement, fliser, brosten eller tilsvarende. Fordi brændeskuret har en bund i træ er det vigtigt, at du sørger for at der ikke kan samle sig vand under det, da det kan ødelægge bunden over tid. Vi anbefaler desuden at man behandler rammen med træbeskyttelse før eller lige efter det er samlet. Træ er et naturmateriale, som bliver påvirket af vejret. I varmt og tørt vejr mister træet noget fugtighed, som vil få træet til at krympe en anelse. Modsat kan en masse regn og høj luftfugtighed få trærammen til at svulme. Denne proces kan ikke undgås, men er ikke umiddelbart et problem. Du kan se alle de elegante og solide brændeskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/braendeskure.aspx

Share