FleXtents foldetelte = et overflødighedshorn af muligheder!

FleXtents foldetelte med digitalprint til private og professionelle events

Vores FleXtents® foldetelte giver dig over 1.800 kombinationer, så du kan altid finde et til dit arrangement – uanset, om du skal holde en privat fest, eller du skal bruge et foldetelt til et professionelt event. I mange år har vores populære FleXtents® foldetelte været det foretrukne brand, når det handlede om fleksible foldetelte i høj kvalitet, der var til at betale. Du kan få FleXtents® foldetelte med forskellige stel i forskellige mål og med covers i materialer som polyester med PVC-bagside m.m. Se efter serierne Basic, STEEL, PRO og Xtreme. OBS! Alle vores FleXtents® kan sættes sammen og på den måde skabe endnu mere plads til dit arrangement! 

Et FleXtents® foldetelt til mange forskellige formål

Du kan bruge vores FleXtents® foldetelte til næsten alting – havefester, messer, markeder, sportsbegivenheder, koncerter eller måske som del af en udstilling. Selv hvis du arbejder indenfor nødhjælp og beredskab, så kan foldeteltene spille en central rolle som triage-telt eller som besøgstelt – blot for at nævne nogle af de uendeligt mange muligheder, som du kan bruge vores FleXtents® foldetelte til.

Gør dit FleXtents® foldetelt unikt

Vi kan tilbyde at hjælpe dig med at skabe et eller flere unikke FleXtents® foldetelte. Send os dit design, så skaber vi et helt særligt foldetelt, hvor coveret er dekoreret med dit grafiske udtryk. Du kan få alt fra et enkelt logo på frisen til et cover helt dækket af din grafik. Brug det unikke foldetelt til at markedsføre din virksomhed – eller hvorfor ikke skabe et elegant cover til et bryllup eller måske til Halloween-festen?      

Tilbehør til dine FleXtents® foldetelte

Du kan få alt muligt tilbehør til vores fleksible foldetelte. Du kan bruge tilbehøret til at re-designe dit foldetelt eller forandre det, så du kan bruge det til alle mulige forskellige formål. Alene sidevæggene skaber utallige kombinationsmuligheder – brug vores FleXtents® foldetelte med eller uden sidevægge, med sidevægge uden vinduer, med panoramavinduer, store buede vinduer eller hvad med halvvægge til et marked eller andre slags event? Desuden kan du få covers og tagduge i forskellige farver, gulve, gardiner, bundrammer, myggenet, loftsdrapering, bannere og meget andet. Det er derfor, vi kan tilbyde dig FleXtents® foldetelte i over 1.800 kombinationer! Besøg vores shop, hvor du i ’Tilpas Udvalg’ kan markere de egenskaber, som dit foldetelt skal have. Det gør det meget lettere at navigere i de mange hundrede foldetelte, som vi tilbyder. Du kan se alle de mange forskellige FleXtents® foldetelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-foldetelte.aspx

Share