Elegante og solide hyndebokse i metal til haven

Hyndebokse i metal til haven og altanen

Store, rummelige hyndebokse i metal er fantastisk at have på terrassen, på altanen eller hvor som helst du har brug for ekstra opbevaringsplads til puder, hynder, haveredskaber, sportsudstyr, legetøj og pooltilbehør m.m. I modsætning til et stort skab eller endda et haveskur er en hyndeboks i metal til haven lav og vil ikke dominere det område, hvor du placerer den. Tværtimod vil den lave og brede hyndeboks i metal passe flot ind, og du kan endda bruge hyndeboksen som ekstra siddepladser. Når du har en hyndeboks i metal på terrassen eller et andet sted i haven, behøver du ikke gå ind og hente puder og andet inde fra huset, hver gang du har brug for dem. Hvis du tilbringer meget tid udenfor, sparer du hurtigt en masse tid. Og skulle det pludselig trække op til en byge, så kan du bare tage puderne og de andre ting og lægge dem ned i hyndeboksen, som altid er lige ved hånden.

Robuste og holdbare hyndebokse i metal i forskellige størrelser

Vores populære sortiment af robuste metalhyndebokse til haven er lavet af 0,5 mm varmgalvaniseret stål, de er i et moderne design og så er de vedligeholdelsesfrie. Disse hyndebokse i metal er regntætte, så du kan have dem stående ude hele året. Det aflåselige låg har indbygget hydraulik, der giver en nem og behagelig åbning og lukning af boksen. De store og minimalistiske hyndebokse har desuden justerbare fødder, der giver optimal stabilitet på de fleste underlag. De robuste hyndebokse kan også bruges som en ekstra bænk, når du samles med venner og familie til grillaften eller lignende arrangementer. Du kan bestille hyndebokse i metal til haven fra 401 l op til 783 l.   

Stærk og holdbar overfladebehandling i flere lag

Det varmgalvaniserede stål gør hyndeboksene solide og holdbare, men boksene er ydermere blevet behandlet med flere lag af forskellige malinger for at give optimal beskyttelse. De forskellige lag gør de elegante bokse modstandsdygtige over for sollys, sne og regn. Bortset fra basisbelægningen og dekorationsmalingen har hyndeboksene fået et zinklag og et konverteringslag. Kort sagt, disse moderne og elegante havehyndebokse i metal er lavet til at holde! Du kan bruge hyndeboksene i metal til meget mere end hynder og puder; brug de rummelige hyndebokse i metal til børnenes legetøj, til haveredskaber og sportsudstyr, der skal bruges i haven. Spar pladsen til disse ting i kælderen eller skuret og hav alt lige ved hånden på terrassen eller altanen. Dancover tilbyder en bred vifte af opbevaringsløsninger, herunder forskellige haveskure i metal eller træ samt disse flotte hyndebokse i metal m.m. Gå ind på dancovershop.com og se alle de gode opbevaringsløsninger som bl.a. vores populære ProShed® metalskure og mange andre kvalitetsprodukter til forskellige former for opbevaring. Se de forskellige hyndebokse i metal her: https://www.dancovershop.com/dk/products/opbevaringsbokse.aspx

Share