Urban Gardening med nye, sjove produkter

Nye sjove produkter til dine urban gardening projekter

Urban Gardening er en nem og enkel måde at nyde alle mulige grøntsager, frugter og blomster på, selvom du bor lige midt i en by. Har du adgang til altan, tagterrasse eller måske en gård i forbindelse med et boligbyggeri, kan du nyde lidt urban gardening, så snart vejret begynder at blive lidt lunere om foråret. Vi tilbyder et bredt udvalg af klassiske højbede, plantekasser, minidrivhuse, vægdrivhuse og mistbænke. Vi har netop lanceret en række sjove og smarte produkter, der kan hjælpe dig med at dyrke kartofler, jordbær, chili, agurker, krydderurter, blomster og meget mere. Alle medlemmer af vores nye familie af produkter til Urban Gardening er lavet af holdbare materialer i høj kvalitet godkendt til fødevarer.

De rigtige ting for at opnå de bedste resultater

Ofte er tingene nemme i teorien, men lidt sværere i det virkelige liv. Sådan er det heldigvis ikke med urban gardening – det er meget enkelt og hyggeligt. De fleste af os kan købe lækker og økologisk frugt og grønt i supermarkedet. Så det er ikke et spørgsmål om tilgængelighed. Urban gardening er en kombination af sund fornuft, økonomi og glæden ved at se, hvordan tingene vokser lige foran øjnene på dig. Når du ved, at urban gardening desuden hjælper med at spare Co2-udledning, fordi grøntsagerne ikke skal transporteres halvvejs rundt om Jorden, giver det endnu bedre mening! Endelig kan urban gardening i større skala være et skønt socialt projekt, hvis man laver en byhave sammen med venner og naboer. Vores nye sjove produkter kan bruges til begge typer projekter.

Mød vores nye Urban Gardening-familie

Vi vil gerne præsentere dig for vores nye Urban Gardening-familie: Paul Potato, Charly Chili, Curt Cucumber, Sammy Salat, Tom Tomato og Sissi Strawberry. Som de forskellige navne antyder, kan du dyrke forskellige slags afgrøder i disse nye produkter i forbindelse med dit Urban Gardening-projekt. Du kan dog frit improvisere med de forskellige produkter – brug beholderne til lige de planter, du har lyst til. Selvom urban gardening primært har fokus på brugbare og spiselige planter, så dyrk gerne alle mulige smukke blomster bare for at få altanen med mere til at se frodig og indbydende ud. Alle de forskellige plantestøtter er perfekte til at give klatreplanter den perfekte start. Denne familie er afslappet – tilsæt bare jord, vand og solskin, og dine planter vil stortrives. Beholderne har alle en åbning, der gør vanding let, og et system, der beskytter planterne mod overvanding. Har du nogen spørgsmål? Gå ind i shoppen eller ring til os, send en e-mail eller brug vores chat. Se alle de mange nye produkter til din urban gardening oplevelse her:

https://www.dancovershop.com/dk/products/urban-gardening.aspx

Share