Elegante skydedøre i glas til San Pablo pergola pavillon

Bioklimatiske pergola pavilloner med skydedøre i hærdet glas

Du kan gøre din San Pablo pergola pavillon endnu mere indbydende med nogle elegante glasskydedøre. Når du monterer en eller flere skydedøre i 8 mm hærdet glas på din San Pablo pergola pavillon, får du et unikt udendørsrum, hvor du kan nyde din have i næsten alt vejr. En bioklimatisk pergola er en åben konstruktion uden sidevægge, men med et fleksibelt tag, som du kan åbne og lukke alt efter vejret og dit humør. Sådan en åben pergola er både elegant og giver behagelig skygge og læ for sol og regn – i et vist omfang. Men ved at tilføje en smule af vores tilbehør til denne populære pergola pavillon kan du designe din hyggekrog og skabe en lidt mere lukket konstruktion ved hjælp af en eller flere skydedøre, lamelvægge eller skærme. Ved at videreudvikle din pergola pavillon, får du præcis det uderum, du ønsker, og kan nyde livet i endnu højere grad.

En elegant og fleksibel løsning til haven

De store skydedøre i hærdet glas slipper masser af lys ind, og du kan åbne eller lukke dem alt efter vejret. Måske foretrækker du sideskærme? Her gælder det samme; du kan åbne og lukke og få skygge og sol som det passer dig. Du kan åbne og lukke skærmene manuelt eller med en fjernbetjening, alt efter hvilken model du har bestilt. Selv lamelvæggene er bevægelige, så du kan justere lys og skygge inde i pavillonen. Taget på San Pablo bioklimatiske pergola pavilloner er et kapitel for sig. Du kan åbne pergolaens tag ved at dreje lamellerne, når solen skinner og vejret er varmt og behageligt – og lukke det igen, hvis det begynder at regne. Hvis du ønsker at bruge den elegante pergola ud over sommeren, så bestil en eller to af vores effektive terrassevarmere. Så kan du blive meget længere ude om aftenen – og endda bruge pavillonen både forår og efterår alt efter vejret.

Sådan laver du din San Pablo pergola pavillon om til en smuk terrasseoverdækning

San Pablo bioklimatiske pergola pavillon kan bruges som en fritstående struktur, som kan placeres næsten hvor som helst, hvor du ønsker et helt særligt sted, hvor du kan nyde haven eller den gode udsigt endnu mere. En anden mulighed er at forvandle din pavillon til en elegant, fleksibel terrasseoverdækning. En terrasseoverdækning, hvor den ene side er fastgjort til huset, skaber et smukt uderum umiddelbart ved siden af dit hus. Kunne du tænke dig at bruge din San Pablo pergola pavillon som terrasseoverdækning? Gå ind i vores shop og bestil de specielle vægbeslag. Derefter fjerner du to/tre stolper, afhængig af størrelsen på din pavillon, og fastgør strukturen til husets mus. Nu har du en eksklusiv terrasseoverdækning med et fleksibelt tag, som du kan åbne og lukke, som du har lyst til. På den måde får du et unikt uderum på terrassen, hvor du kan tilbringe mange timer med at slappe af eller nyde kvalitetstid med venner og familie. Har du spørgsmål om vores populære San Pablo bioklimatiske pergola pavilloner eller noget af det forskellige tilbehør, så ring, send en e-mail eller brug chatten. Se mere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx

Share