Grillpavillon til fantastisk mad i det fri

En grillpavillon kan gøre grilloplevelsen endnu bedre og i næsten al slags vejr

En grillpavillon i moderne design og solide materialer kan skabe det skønneste sted i haven, hvor du kan frembringe lækker mad og underholde dine gæster. Med en flot grillpavillon kan man lave mad udendørs i næsten al slags vejr. Vi kan alle sammen grille på en lun eftermiddag, hvor solen den skinner, men ægte grillentusiaster lader sig ikke stoppe af en smule regn eller det, der er værre. Vi har en del kunder, som griller hele året rundt; en del griller faktisk også lækkerier i forbindelse med jul og nytår og andre højtider – og hvis du har det på den måde, så er en solid grillpavillon den oplagte løsning! Her kan du frembringe små mirakler og skabe skønne måltider til familie og venner. Som alle ved, så må man aldrig bruge en grill indendørs, så denne elegante og stabile grillpavillon giver dig en overdækket arbejdsplads med plads til din grill, så du ikke skal bekymre dig om røgen. Røg og damp forsvinder, som om du stod ude i det fri, men uden at du behøver bekymre dig om regn eller sne.  

En grillpavillon skaber de perfekte rammer

Elsker du også duften af grillet mad? Uanset, om du er til kul eller gas, når du griller, så kan den vidunderligt duft af grillede grøntsager, kød og fisk få gang i mundvandet. Denne elegante pavillon vil ikke kun beskytte dig og din grill mod vejret, når du tilbereder maden, der er også plads til at have gæster omkring pavillonen, mens de venter på maden. Hvis vejret driller, så er et FleXtent® foldetelt den perfekte løsning til dine gæster m.m. På de to hylder i siderne er der plads til mad, tilbehør og redskaber samt til små tallerkener og glas, så dine gæster kan nyde dit selskab, mens du er i ’køkkenet’. Afhængigt om det blæser eller ej, så vil røgen forsvinde op gennem det to-delte tag. Konstruktionen gør det nemt for røg og varm luft at slippe væk. Taget vil desuden give skygge lidt afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du er i gang med at grille. Pavillonen er bygget af vedligeholdelsesfrie materialer, så du kan fokusere på at grille og tilberede lækker mad. Den indbyggede metalring på pavillonen passer til en affaldssæk, så det er nemt at komme af med rester og få ryddet pænt op.  

Flot grillpavillon til det gode liv i haven

Den elegante og funktionelle grillpavillon skaber den perfekte ramme og arbejdsplads til den engagerede grill-entusiast. Selv om pavillonen er en skøn arbejdsplads for grilleksperten, så skal der måske også bruges andre ting for at skabe det perfekte liv i haven. Hvis du elsker at invitere venner og familie til grillfest i haven, så skal du måske forbi vores shop først. Vi er leveringsdygtige i behagelige klap- og stabelstole, klapborde, foldetelte, partytelte samt belysning og terrassevarmere m.m. På Dancovershop.com kan du finde et stort udvalg af praktiske og holdbare ting til haven. Eller måske skal du bruge en smuk havepavillon, hvor I kan sidde godt beskyttet mod en byge eller i behagelig skygge og nyde noget lækkert grillet mad. Se grillpavillonen, vores Barbecook grills or alt det andet på: https://www.dancovershop.com/dk/products/grill.aspx

Share