Poolrobotter hjælper dig med at holde din pool ren og lækker

Poolrobotter holder din pool ren og lækker

Poolrobotter er skabt til en ting – at rengøre pools. Når man har en pool, så vil der uvægerligt falde eller blæse blade og snavs i vandet, så det bliver uklart og mindre lækkert. Derfor er det altid en god ide at bruge et cover, når man ikke bruger sin pool. Du skal dog stadig bruge en poolrobot en gang imellem. Du skal rense bund og sider på både nedgravede og fritstående pools, for pumpen og filteret kan ikke holde hele poolen ren uden hjælp. Og når man har en pool, så vil man gerne have rent og lækkert vand hele tiden.   

Din poolrobot kan klare det grove arbejde  

Hvis du er som de fleste andre poolejere, så bruger du primært din pool om sommeren. Og her kan det være en god ide at bruge sin poolrobot et par gange om ugen – måske endnu mere. Lad poolrobotten rengøre bunden og siderne i poolen, så den er lækker ren, når du hopper i. Du må ikke vente til vandet bliver uklart eller du kan se urenheder på bunden af poolen. Generelt bør du bruge din poolrobot regelmæssigt, så poolen hele tiden er lækker og ren. Men hvis vandet ser frisk og rent ud, så kan du godt springe en enkelt dag eller to over med rengøringen.   

Brug din poolrobot sammen med andre ting  

Dine kemikalier til poolen kan ikke gøre deres arbejde ordentligt, hvis du ikke bruger en poolrobot – eller tilsvarende. Ganske langsomt vil vandet i poolen blive uklart og ulækkert – ikke på en enkelt dag eller to – men over tid. Det skyldes, at poolrobotten hjælper kemikalierne med at gøre det, de skal – nemlig sørge for rent og lækkert vand i poolen. Der er ikke ret mange, der har lyst til at springe i en pool, hvor vandet ikke er klart og ser rent og lækkert ud. Når du skal vælge en poolrobot, så skal du finde en, som passer til størrelsen på din pool. Vi har både en lille, ledningsfri poolrobot til mindre pools samt større og kraftigere poolrobotter til de store pools.  

Vi har tilbehøret til din pool som bl.a. poolrobotter, overtræk, pumper og varmeapparater  

Du kan bestille en poolrobot til din nuværende pool eller bestille en af vores populære poolpakker med alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Du skal dog være opmærksom på, at vores poolpakker ikke indeholder en poolrobot! Men uanset, hvilken slags pool du har, så er det en god ide at bruge en poolrobot. Poolens filter og skimmer fjerner godt nok snavs fra bl.a. overfladen, mens poolrobotten tager sig af bund og sider. Du skal desuden også måle vandets værdier, så du er helt sikker på, at det er rent og har den rette pH-værdi. Et overtræk eller cover vil desuden forhindre alt for mange blade og andet i at falde ned i vandet, når poolen ikke er i brug. Har du spørgsmål omkring vores poolrobotter, vores pool-pakker eller andet? Kontakt venligst vores Xperter pr. telefon, e-mail eller brug vores Chat. Du kan se de forskellige poolrobotter og andet pooltilbehør her: https://www.dancovershop.com/dk/products/pooltilbehoer.aspx

Share