Canopia by Palram leverer produkter til det skønne haveliv

Canopia by Palram tilbyder en lang række kvalitetsprodukter til haven som bl.a. drivhuse, carporte og udestuer

Canopia by Palram kan prale af over 50 års erfaring med en bred vifte af haveprodukter i bedste kvalitet, hvor materialet polykarbonat – også kaldet ‘transparent stål’ – spiller en væsentlig rolle. Canopia by Palram tilbyder produkter som drivhuse, orangerier, udestuer, lysthuse, terrasseoverdækninger, haveskure, carporte, garager og meget mere. Fællesnævneren for disse populære produkter er de ultra-holdbare materialer og det smagfulde design, som vil stå flot til de fleste huse og haver. De mange gør-det-selv haveprodukter kan hjælpe dig med at opfylde dine havedrømme om at have et sted til at dyrke alle mulige frodige planter, et særligt sted for hyggelig kvalitetstid med venner og familie, et overdækket sted at parkere bilen og et skur til at holde styr på haveredskaber og maskiner.

Drivhuse, orangerier og haveskure fra Canopia by Palram

De smukke og holdbare drivhuse har rustbestandige, forstærkede aluminiumsrammer med op til to typer polykarbonatruder, som skaber de bedste vækstbetingelser. Enten de dobbelte tagpaneler eller de krystalklare vægpaneler, afhængigt af hvilket drivhus du vælger. Alle drivhuspanelerne er UV-beskyttet polykarbonat, brudsikkert og skabt til drivhuse med mere. Panelerne har en lysgennemgang på over 70 % og op til 100 % beskyttelse mod skadelige Uv-stråler. Derudover knækker vægpaneler i polykarbonat stort set aldrig, og de bliver ikke gule eller uigennemsigtige med tiden. Drivhusene og haveskurene fra Canopia by Palram har et funktionelt design, der giver dig et ekstra stort arbejdsområde med masser af plads til at dyrke en overflod af grøntsager, urter og blomster eller opbevare redskaber, værktøj og tilbehør. Derudover er drivhusene let tilgængelige med brede, hængslede dobbeltdøre og lav tærskel for nem adgang med trillebør med mere. De klassiske Canopia fra Palram drivhuse ser smukke ud i de fleste haver og kan forlænge havesæsonen med flere måneder.

Terrasseoverdækninger, udestuer og carporte fra Canopia by Palram

De elegante terrasseoverdækninger, udestuer og carporte fra Canopia by Palram er designet, så de er nemme at samle. Du følger blot manualen trin-for-trin, og så har du hurtigt den carport eller andet, som du har ønsket dig. En del af disse produkter bliver leveret med et forankringssæt med alle de nødvendige dele. I shoppen kan du se hvert produkts individuelle snelast og vindbelastning. Produkterne har generelt en snelast på omkring 150 kg/m2. Panelerne i polykarbonat er slagfaste og har en høj vindbelastning – især hvis panelerne er forseglet med silikone!

Vores terrasseoverdækning giver det skønneste uderum, og de flotte udestuer en udvidelse af selve huset. Begge bygninger bringer dig tættere på haven og kan give endeløse timers afslapning og sjov. De solide carporte er designet til at beskytte din bil m.m. mod sne, regn, hagl, faldende blade, UV-stråling osv. Du vil hurtigt lære at sætte pris på, at din bil altid er klar, når du skal bruge den. Om vinteren kan du med en carport glemme alt om at bruge kostbar tid på at skrabe is fra forruden eller fjerne sne og blade. Har du spørgsmål til produkterne fra Canopia by Palram, så ring til os, send en e-mail eller brug vores chat.

Share