Drivhus som gør-det-selv samlesæt

Gør det selv drivhus

Med dette helt enkle drivhus i polyethylen SEMI PRO er det nemt at komme i gang med drømmen om tomater, agurker eller friske chilier af egen avl. Du sparer hurtigt mange tusinde kroner ved at vælge dette enkle, men effektive drivhus.

Nemt at komme i gang
Med dette polytunnel drivhus behøver du ikke ofre en masse penge på dyre drivhuse i glas og stål, men kan nemt og hurtigt komme i gang med at så og plante. Du samler let rammen, for derefter at dække den med det kraftige drivhusdug i europæisk semi pro-kvalitet. Drivhusdugen er anti UV-behandlet og har en lysgennemgang på 95%. Det skaber de bedste betingelser for et væksthus, hvor solen hurtigt vil skabe små mirakler, så du kan nyde synet af frugter og blomster i fuldt flor.

En anden verden
Det er lidt som at komme ind i en anden verden at træde ind i et polytunnel drivhus, når man mærker varmen og kan dufte jord og planter. Du kan i princippet dyrke det meste, men en række klassiske drivhusplanter kunne være tomater, bønner, kål, meloner, gulerødder, agurker, grøn salat, kartofler, blomkål og jordbær. Husk at vande løbende, ventilere drivhuset så meget som muligt og høst dine grøntsager løbende.

Se de mange andre muligheder for at få endnu mere ud af din have på www.dancovershop.com.

Share