Stabelstole i smukt design

Vedligeholdelsesfrie stabelstole

Dancovers har et stort udvalg af stabelstole i høj kvalitet til både fester og andre arrangementer. Stabelstolene er i letvægtsmaterialer og nemme at vedligeholde. De kan hurtigt og nemt stables og pakkes væk, når der ikke er behov for dem længere. Det lækre design gør dem både pæne at se på, men heldigvis også overraskende behagelige at sidde på – også i længere tid. Vælg mellem en række forskellige farver, materialer og varianter. Du kan se dem alle sammen på Dancovershop.dk. 

Professionel kvalitet

De flotte stabelstole er oprindeligt tiltænkt hoteller, caféer og restauranter, fordi de er så holdbare, stærke og vedligeholdelsesfri, men rigtig mange private køber også disse elegante stabelstole – både til brug ved fester og arrangementer, men også til daglig brug, hvor de vil gøre sig flot omkring et spisebord.

Italiensk designede stabelstole

De lette, smukke stabelstole er vedligeholdelsesfri og kan bruges både inde og ude. Designet i vedligeholdelsesfri plast kombinerer på smukkeste vis kvalitet med klassisk og moderne italiensk design. ’Made in Italy’ er et kvalitetsstempel, som betyder et flot match mellem kvalitet, klassisk elegance og moderne kreativitet. Det er også i den kategori, du finder Dancovers nye kollektion af italiensk designede stabelstole i plast.

Ingen opløsningsmidler

Til trods for stor holdbarhed og tolerance for temperaturer på mellem mellem -10°C og 50°C er det vigtigt at stille stolene på et plant underlag samt ikke at anvende opløsningsmidler ved rengøring. Ellers kan du regne med at få stor glæde at dine stabelstole i mange år frem.

Share