Insektdræbere giver dig fred og ro for flyvende kryb

Insektfri uden gift

Det kan måske lyde lidt voldsomt med ordet ’insektdræber’, men hvis man en enkelt gang har prøvet at få ødelagt en frokost i haven eller en hel nat med summende myg omkring hovedet, så er man ikke i tvivl – et apparat, der effektivt tager sig af de flyvende pestilenser vil være en fantastisk hjælp, så man kan nyde sin mad eller nattesøvn.
Insektdræbere er effektive og humane
Dancover er en af Europas førende leverandører af partytelte og møbler m.m. til haven og terrassen, så det er ganske naturligt, at vi nu også kan tilbyde insektdræbere som en del af løsningen, når man skal holde fest, hygge sig i haven eller måske bare gerne vil være fri for myg m.m. i soveværelset. Ud over myg tager de små effektive maskiner sig også af fluer, bier, hveps og andre af de dyr, som kan ødelægge stemningen derhjemme, i haven eller på campingferien eller i sommerhuset. De små insektdræbere i sortimentet er nemme at tage med overalt, mens de lidt større også kan flyttes efter behov, men vil dog som regel have en mere eller mindre fast plads i huset, sommerhuset eller måske i cafeen eller forretningen.
Insektdræbere til både private og professionelle
Dancover har valgt at tilbyde en lang række forskellige insektdræbere for at ramme så mange kunder som muligt. Du kan derfor vælge mellem et apparat, som blot skræmmer myg og bier væk, et apparat, som er batteridrevet og kan medbringes på camping m.m. Endelig er der også insektdræbere til cafeer, forretninger og restauranter og køkkener, som dækker et stort område, hvor man ønsker sig fri for flyvende insekter. Fælles for de forskellige insektdræbere er, at de er fleksible og helt fri for gift af nogen art.

Share