Parasoller giver både skygge og stil

parasol skaber læ

Dancover har stort set alt til haven, når det handler om at få skygge og læ, men også en lang række møbler, så udelivet kan nydes i flot stil. I løbet af sommeren har vi brug for at komme lidt væk fra solen, at finde skygge, da det ofte bliver for varmt især midt på dagen. Skygge er også vigtig, når vi gerne vil passe på vores hud, der som bekendt ikke skal have for meget sol ad gangen. Med en parasol, en klassisk parasol eller en af de moderne hængeparasoller, vil du altid have et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan finde behagelig skygge i løbet af dagen. En parasol vil dog også være god at have om aftenen, da et kanvastag over f.eks. terrassen vil beskytte mod duggen, som falder på et tidspunkt. Det betyder, at du vil kunne sidde ude og nyde aftenen meget længere. En parasol er desuden en meget fleksibel løsning, da den kan flyttes rundt i haven eller på terrassen efter behov.
Havepavillon – en mere stationær løsning
Parasoller kan bade være praktiske og se godt ud, men en havepavillon i høj kvalitet gør et helt andet indtryk. En havepavillon med gardiner giver både skygge og læ, og den vil hurtigt blive et naturligt samlingssted i haven. Det vil også give en helt særlig følelse at sidde i skyggen under taget i kanvas eller polykarbonat og nyde den svale skygge i løbet af dagen. Man kommer nemt til at føle sig som en feteret filmstjerne, når man sidder i en loungestol med en kølig drink i hånden i en smuk og unik havepavillon. Om aftenen er en havepavillon også en fantastisk ramme for et godt måltid mad og behageligt selskab.
Parasoller – et stort udvalg
Dancovershop.com kan du vælge mellem en lang række kvalitetsparasoller, både de klassiske parasoller og de moderne hængeparasoller. Med en smuk parasol vil du tilføje en både praktisk og elegant detalje i din have eller på din terrasse. I shoppen finder du også et stort udvalg af havepavilloner i høj kvalitet samt en lang række havemøbler som bl.a. havestole, solsenge og solstole m.m.

Share