Dancovers Safety Pack gør dit partytelt sikkert

Safety Packs fra Dancover

Dancover er den største forhandler af partytelte, FleXtents foldetelte og opbevaringstelte i Europa og sælger både til private og professionelle kunder. Partytelte og FleXtents er meget fleksible og økonomiske løsninger, når du skal bruge plads til et arrangement eller event – i privat regi eller rent professionelt. Vi leverer disse fleksible løsninger til vigtige begivenheder som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og professionelle events som messer og markeder m.m. Dancover er også en af de helt store spillere på markedet for opbevaringsløsninger hvor vi har opbevaringstelte, lager- og arbejdstelte og overdækningsløsninger til stort alt, hvad du kan forestille dig. Dancovers store udvalg af opbevaringsløsninger dækker hel bogstaveligt alt fra biler og både til landbrugsmaskiner og alle slags materialer m.m. Opbevaringsteltene er rettet mod en lang række brancher – fra landbrug til industri og handel til private kunder. Dancover har opbevaringstelte fra kun 4m2 helt op til imponerende 540 m2. Det betyder, at her finder du opbevaringstelte til stort set alle formål uanset om du skal bruge et lille garagetelt til haven for at passe godt på en bil eller du skal bruge en professionel opbevaringsløsning i forbindelse med din virksomhed med plads til forskellige maskiner, køretøjer eller varer og materialer etc.

Dancover hjælper dig med at gøre dit partytelt eller FleXtents sikkert
Dancover har en række forskellige Safety Packs, som du kan bruge til at fastgøre og sikre dit partytelt, FleXtents eller opbevaringstelt, så du kan sove roligt om natten – også selv om det skulle begynde at blæse lidt. Dancovers partytelte og FleXtents foldetelte er skabt til fester og events og bliver normalt kun brugt i en kort periode. Men vejret kan alligevel være svært at forudsige, så hos Dancover anbefaler vi altid på det kraftigste, at man sikrer sit partytelt eller FleXtents, hver eneste gang, man bruger det. Selv om vejrudsigten ser fin ud lige nu, så er det bare en god idé at sikre sit telt, så både materiel og mennesker kan være i sikkerhed. Det gælder også for opbevaringsteltene – og de er som regel rejst for meget længere tid, så her er det helt afgørende, at man sikrer sit telt med en af Dancovers Safety Packs.

Partytelte og FleXtents vil være sikret med Safety Packs
Du kan vælge mellem en række forskellige Safety Packs afhængig af størrelsen på dit partytelt eller opbevaringstelt. Hver Safety Pack indeholder 4 til 6 stormstropper og jordspyd. Stormstropperne er 8 m lange, 2,5 cm brede og har en brudstyrke på 1.000 kg. Jordspyddene er 60 eller 100 cm lange. Har du brug for rådgivning omkring hvilken Safety Pack du skal bruge til dit partytelt, FleXtents foldetelt eller opbevaringstelt skal du blot kontakte Dancover Safety PacksKundeservice på dancovershop.com.

Share