Konfirmation 2018 – partytelte fra Dancover er som skabt til forårets konfirmationer

Partytelte til konfirmationen

Et stort, flot partytelt er det oplagte valg, når der skal afholdes konfirmation, og alle gæsterne skal sidde sammen i et flot udsmykket telt. Dancover tilbyder markedets største udvalg af elegante partytelte i uendelig mange størrelser, kvaliteter og farver. Uanset jeres budget for den kommende konfirmation, så kan I næsten med garanti finde det helt rigtige partytelt til den store dag. Et fleksibelt og rummeligt partytelt kan opstilles stort set overalt – på terrassen, i haven, på fællesarealer, på en parkeringsplads eller en boldbane. Med et partytelt i god kvalitet får man hurtigt og nemt plads til at holde fest, uanset om det regner eller solen skinner. Dancover tilbyder partytelte i høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser, og vi giver dig mulighed for at vælge mellem mindre partytelte til de nærmeste 15-20 mennesker og op til store partytelte med plads til over 100 gæster. Skal du holde fester og events i en endnu større skala, så er det muligt at kombinere sig frem til plads til endnu flere gæster ved at stille to eller flere partytelte sammen.

En god idé at eje sit partytelt og ikke leje hver gang!

Partytelte bliver i mange tilfælde lejet, når man skal holde f.eks. en konfirmation. Det kan være en nem løsning, men et lille regnestykke viser, at det faktisk i de fleste tilfælde langt bedre kan betale sig at købe sit partytelt frem for at leje det. Holder du bare 2-3 fester i dit partytelt i løbet af et par år, giver det rigtig god mening at investere i sit helt eget partytelt. Med dit eget partytelt har du altid teltet liggende klar, det er nemt at opbevare, og man er ikke afhængig af andre, der skal komme og stille det op – og så er der penge at spare i forhold til at skulle leje flere gange!

Dancover tilbyder også alt det andet, du skal bruge til konfirmationen m.m.  

Partytelte giver dig masser af plads til at holde konfirmation og mange andre fester, men du skal naturligvis også bruge en masse andre ting som f.eks. klapborde, klapstole, duge, bordløbere, servietter og guirlander m.m. Vi tilbyder desuden stort set alt i belysning til både inde og ude samt varmeapparater, så der ikke bliver koldt i partyteltet hen under aften.

Share