Julemarked med et hyggeligt markedstelt

Partytelt som markedstelt

Julemarkeder er en hyggelig tradition, hvor man kan få alt fra varme drikke og lækkerier til julepynt og gaver til familie og venner. Med et af vores FleXtents® foldetelte eller de populære partytelte er du klar til at sætte en indbydende stand eller bod op, hvor du kan præsentere dine varer på en flot og indbydende måde. Dancover tilbyder et stort udvalg af foldetelte og partytelte, som er helt oplagte at bruge som markedstelt på et julemarked. Foldeteltene er nemme at transportere og kan opstilles på ganske få minutter. Partyteltene kan til gengæld være bedre løsning, hvis du har brug for en stand eller bod i længere tid. Du kan få dit markedstelt i mange forskellige farver og faconer. Du kan få et telt med store vinduer eller helt uden vinduer alt efter, hvilken slags stand du skal bruge. Du kan også få en række forskellige farver – det traditionelle hvide eller måske et rødt til sæsonen.

Julemarkeder skal have det rigtige julelys 

Et julemarked ville ikke være et rigtigt julemarked uden de smukke lysdekorationer. Vi tilbyder et stort udvalg af belysning til indendørs og udendørs brug. På Dancovershop.com kan du få lyskæder, reblys og decideret julelys. Den smukke belysning kan bruges til at udsmykke din stand eller bod og til at oplyse markedsteltet. Vi tilbyder forskellige slags belysning – traditionel belysning til at sætte i en stikkontakt – samt en række lyskæder med mere, som bruger batterier. Vi har desuden en række lysprodukter, som er genopladelige, så du slipper for at skulle spekulere på forlængerledninger.

Et julemarked bliver endnu hyggeligere med et varmeapparat eller to

Et julemarked bliver afholdt om vinteren, og mange steder er der koldt på denne tid af året. Dancover har en række effektive varmeapparater udviklet specielt til foldetelte og partytelte. Med et eller flere varmeapparater inden i dit telt kan du skabe et indbydende rum til dine gæster og kunder. Har du et mindre markedstelt er du måske alene inde i teltet, og så er det vigtigt, at du ikke bliver kold, mens du skal være i din bod. Andre har måske et større markedstelt, hvor der skal være gæster, som skal spise og drikke. I det tilfælde anbefaler vi, at man har mere end et varmeapparat – samt borde og stole, som vi også kan levere. Vi tilbyder desuden fleecetæpper og plaider i imiteret pels, som kan hjælpe dig og dine gæster med at holde varmen på julemarkedet.

 

Share