Nye polykarbonat drivhuse SANUS i stærke, vedligeholdelsesfrie materialer

Drivhuse med polykarbonat

Vores nye polykarbonat drivhuse SANUS med stærke 6 mm polykarbonatvinduer i en elegant aluminiumsramme findes i 5 størrelser og kan give dig hjemmedyrkede grøntsager og blomster i mange måneder hvert år. Drivhuset skaber de perfekte betingelser for at dyrke en lang række grøntsager, frugter og blomster, som kræver et mere beskyttet og varmt klima, end du kan give dem ude i haven. Ventilationsvinduerne sørger sammen med vinduet i bagvæggen og stalddøren med dobbeltlukning for en passende temperatur selv på varme dage.

Drivhuse med stærke polykarbonat vinduer  

Drivhuse SANUS leveres med de stort set brudfrie polykarbonat vinduesplader. Dette materiale er langt stærkere end det glas, som findes i traditionelle drivhuse. Du skal ikke bekymre dig om vækstbetingelserne inde i drivhuset, da lysgennemgangen er så højt som 82 %. Drivhuset er nemt at samle uden brug af specialværktøj. Desuden gør de særlige D-profiler i aluminium sammen med de rustfrie bolte drivhuset i stand til at modstå de fleste klimaer med sne og regn. Drivhuset har desuden en 6 cm høj bundramme i aluminium, som giver ekstra stabilitet. Drivhuset vil passe flot ind i langt de fleste haver. Du kan få SANUS drivhuset i 5 størrelser fra 6,38 m2 op til 18,56 m2. Se mere på Dancovershop.com!

Polykarbonat drivhus med automatisk ventilation!

Vores polykarbonat drivhus SANUS fra Dancover har Thermovent® – en automatisk vinduesåbner udviklet i Danmark. Åbneren hjælper dig med at holde en ønsket temperatur – og fugtighed – i drivhuset. Med den rigtige ventilation vil dine planter trives hele tiden. Varmen og det generelle indeklima i drivhuset spiller en afgørende rolle i vækstprocessen, men det er samtidig vigtigt, at der heller ikke bliver for varmt! Med den automatiske vinduesåbner kan du være sikker på, at vinduerne åbner og lukker automatisk alt efter temperaturen inde i drivhuset. Thermovent® kræver hverken strømforsyning eller batterier, og du behøver ikke tænde eller slukke for den på noget tidspunkt.

Polykarbonat drivhus og alle de andre slags drivhuse

Vores elegante SANUS polykarbonat drivhus er blot en lille del af vores store udvalg af mange forskellige slags drivhuse. Vi tilbyder alle slags drivhuse – det klassiske aluminiums-drivhus med glasvinduer, drivhuse med det stærke og stort set brudfrie polykarbonat vinduer og endelig de prisbillige polytunnel drivhuse, hvor du kan nyde en overflod af hjemmedyrket frugt og grønt til særdeles fornuftige priser! Se mere på Dancovershop.com.

Share