Opbevaringstelte og lagertelte til opbevaring af det meste

Opbevaringstelte og lagertelte

Opbevaringstelte og tilsvarende konstruktioner er oplagte at bruge til at opbevare stort set alting i kortere eller længere tid. De fleksible opbevaringstelte og lagertelte er nemme at samle, opstille og flytte, hvis nødvendigt. Vores opbevaringstelte findes i mange størrelser, så du altid kan finde et telt, som passer til formålet. Et opbevaringstelt er praktisk, fleksibelt og til at betale. Dancover er en af de førende leverandører af opbevaringstelte og lagertelte i Europa, og vi tilbyder et stort udvalg af opbevaringsløsninger til en lang række formål til både professionelle og private kunder. Du vil kunne opleve vores professionelle opbevaringstelte og lagertelte i langt de fleste brancher som f.eks. industrien, transportsektoren, landbruget og indenfor byggeri.     

Opbevaringstelte og lagertelte til varer, biler, både og meget andet

Vores solide og holdbare lagertelte giver dig plads til stort set alt det, som du gerne vil have opbevaret i et kraftigt opbevaringstelt, hvor de oplagrede genstande er godt beskyttet mod regn og sne m.m. Du kan se vores store udvalg af funktionelle opbevaringstelte og lagertelte på Dancovershop.com. Her kan du se de mange forskellige opbevaringsløsninger som vores garagetelte, bådtelte, lagertelte og rundbuehaller i mange forskellige størrelser, farver og design. Her finder du nemt og hurtigt en løsning til de fleste opbevaringsopgaver, når du har brug for at overdække og beskytte f.eks. din bil, båd, trailer, havemaskiner, materialer, varer eller noget helt andet, så kan du altid finde det rigtige opbevaringstelt eller lagertelt, som kan opfylde dine ønsker og behov. Arbejder du professionelt med store maskiner eller store mængder varer eller materialer, så kan du også finde de bedste opbevaringsløsninger hos Dancover. Helt overordnet tilbyder vi forskellige opbevaringstelte med mere til meget konkurrencedygtige priser, og med vores Prisgaranti er du altid sikker på, at du finder den bedste deal her hver gang.     

Store opbevaringstelte til opbevaring og som overdækket arbejdsplads    

Vi tilbyder opbevaringstelte og lagertelte til opbevaring af stort set alting. Teltene har alle en kraftig stålramme kombineret med et holdbart, vandtæt og UV-modstandsdygtigt cover. Mange af vores telte har desuden en indbygget rip stop-funktion i coveret, som begrænser skaden i tilfælde af et uheld. Mange af vores større opbevaringstelte har desuden plads til et arbejdsområde – et overdækket sted at arbejde i forbindelse med f.eks. en byggeplads eller tilsvarende. Til nogle af vores mindre opbevaringstelte kan man bestille et underlag, som vil begrænse dannelsen af kondens inde i teltet. Til vores andre opbevaringstelte og lagertelte kan du vælge et modulopbygget industrigulv med anti-slip overflade. Det stærke og holdbare gulv er den oplagte løsning til hverdagsbrug i industrien, fødevareproduktion, institutioner eller i dit opbevaringstelt, lagetelt eller til dit partytelt.   

Share