En grill fra Barbecook kan give dig vidunderlige grilloplevelser

Gasgrill og kulgrill fra Barbecook

De solide og elegante grill fra Barbecook vil se fantastiske ud på enhver terrasse, altan eller tagterrasse. Både vores gasgrill og kulgrill er de perfekte redskaber til at frembringe den skønneste grillede mad og tilbehør. Uanset, om du foretrækker en gasgrill eller en kulgrill, så får du en grill i solide materialer med høj funktionalitet. De mange detaljer gør det at grille både nemt og enkelt, så du også får tid til at underholde dine gæster, mens du griller. Nogle af vores grill har desuden indbygget øloplukker – en mindre men meget vigtig detalje!

En grill fra Barbecook har høj funktionalitet og smarte detaljer   

Vores Loewy kulgrill er i et elegant, moderne og slankt design med justerbar grillrist, solid sikkerhedsbøjle, justerbart luftindtag til optimal kontrol af ilden, så du er sikker på at få perfekt grillet mad hver gang. Grillen er desuden udstyret med QuickStart® optændingssystem og har indbygget askeskuffe, som gør det hele meget lettere.   

Vores Siesta gasgrill er i et moderne design med holdbare materialer, som samtidig er nemme at rengøre. Grillen er udstyret med kraftige gasbrændere i rustfrit stål, enhåndsbetjente knapper og termometer, som er med til at sikre et perfekt resultat hver gang. Siesta 310P grillen har desuden en emaljeret støbejernsplade, så man kan grille a la Plancha – en traditionel spansk metode, hvor man griller på en flad metalplade, som næsten med garanti vil frembringe et utroligt lækkert resultat! Drypbakkerne i vores gasgrill kan stille direkte i opvaskemaskinen, så du ikke skal bruge tid på at rengøre dem.  

Med en grill fra Barbecook vil dit liv under åben himmel bare blive endnu bedre

Inviter venner og familie over til en grillaften på terrassen, så I sammen kan nyde udelivet. Den vidunderlige duft og smag af grillet mad er noget, som mange længes efter, når sommeren nærmer sig. En kvalitetsgrill fra Barbecook er din garanti for høj kvalitet og lækker mad hver gang. Gå ind på https://www.dancovershop.com/dk/products/grill.aspx og se alle vores forskellige gasgrill og kulgrill. Når du er inde på vores shop, så tag også et kig på alle de andre ting, vi kan tilbyde, som kan gøre sommeren i haven endnu bedre – pools, havepavilloner, drivhuse, terrasseoverdækninger, parasoller og meget andet.

Share