Træpavilloner i massivt træ fra Modularo i smukt nordisk gran

Træpavilloner fra Dancover

En havepavillon i massivt træ kan tilføre en masse stil til både en have, en terrasse, en park og til alle andre steder, hvor du kan placere denne elegante bygning. Den smukke træpavillon skaber rum til afslapning, en kop kaffe, læse en bog, male, træne, eller til at være sammen med venner og familie i skygge for solen og i ly for regn og blæst. På Dancovershop.com finder du et stort udvalg af smukke havepavilloner i forskellige størrelser og materialer. Vores populære Modularotm pavilloner i massivt og holdbart nordisk gran er måske lige netop den pavillon, som du leder efter. Vores nye træpavilloner vil hurtigt blive det naturlige mødested på din terrasse eller et andet sted i haven. En træpavillon er en enkel og solid konstruktion, som du kan have glæde af hele dagen – og langt ud på natten for den sags skyld med den rette belysning. Vores Modularotm træpavilloner skaber behagelig skygge i løbet af dagen og om aftenen vil træpavillonen give dig ly for den faldende dug og den kølige aftenluft. En træpavillon vil naturligvis også give dig ly for regn og rusk, så du kan sidde indenfor og lytte til regnen på taget, mens du nyder synet af haven udenfor eller læser en god bog m.m.

Træpavilloner i høj kvalitet med et fantastisk lysindfald  

Du kan få træpavilloner fra Modularotm i mange forskellige modeller og størrelser. De har alle et fantastisk lysindfald, som gør dem både hyggelige og indbydende. Luk den eller de store døre op, så det indre af træpavillonen smelter sammen med den omgivende have på smukkeste vis. Når du åbner din træpavillon, bliver den helt automatisk til en vigtig del af haven og terrassen med mere. På grund af de store døre og vinduer har du desuden et dejligt udkig inde fra pavillonen. Samtidig kan du sidde og nyde det fantastiske lysindfald inde i træpavillonen. Vores træpavilloner er måske ikke kæmpestore, men du må ikke undervurdere den effekt, som sådan en smuk træpavillon har. Når du opstiller en elegant Modularotm træpavillon et sted, så vil den virke meget indbydende på både venner og familie, som vil elske at bruge tid inde i eller omkring den smukke bygning. Se alle de smukke træpavilloner her:

https://www.dancovershop.com/dk/traepavilloner.aspx

 

Elegante træpavilloner i solidt nordisk gran i enten ubehandlet eller malet grå  

Vores træpavilloner i høj kvalitet er bygget af massivt nordisk gran (Picea Abies). Træet kommer fra kølige egne af Europa, hvor det har fået lov at okse sig stærkt. Det giver dig en Modularotm træpavillon, som er både stærk, robust og holdbar. Din havepavillon kan holde i lang tid, især hvis du passer godt på den. Vi anbefaler, at du giver din pavillon træbeskyttelse, hvis du vælger en ubehandlet pavillon. Vores træpavilloner bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Det kræver to personer at samle pavillonen, da de massive træstykker kan være tunge. Det kræver ikke noget specialværktøj for at samle pavillonen, du skal blot følge den udførlige samlevejledning, som medfølger. Har du spørgsmål om vores træpavilloner eller om nogle af de mange andre kvalitetsprodukter i shoppen, så kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat.

Share