Cykelopbevaring giver sikker opbevaring af din cykel m.m.

Cykelopbevaring i stål og andre materialer

Med en solid cykelopbevaring har man den perfekte metode til at beskytte sin elskede cykel mod både vind og vejr m.m. Det er sjovt at køre på cykel, det er god træning, og så er det en praktisk og økonomisk transportform. Hvis du ikke har et tørt og sikkert sted at stille din cykel, så er det en fantastisk ide at anskaffe sig et af de forskellige cykelskure eller andre former for cykelopbevaring, som vi tilbyder. Du skal naturligvis stadig vaske og vedligeholde din cykel og passe den, så den kører som smurt. Men når du kan stille din cykel inde i et cykelskur, så beskytter det din cykel mod regn m.m. På den måde vil din cykel altid være klar, næste gang du skal bruge den. Glem alt om at have din cykel stående udenfor i regnen og til frit skue for forbipasserende og potentielle cykeltyve. Du minimerer risikoen for tyveri betragteligt ved at låse din cykel inde i et solidt cykelskur eller anden form for cykelopbevaring fra Dancover.

Cykelopbevaring i forskellige materialer og udformninger

Cykelopbevaring kan være mange forskellige ting – et solidt ProShed cykelskur i metal, en foldegarage, foldetunnelgarage, stålcykelskur eller måske et opbevaringstelt. Uanset, hvilken løsning du foretrækker, så kan vi levere en cykelopbevaring i solide og holdbare kvalitetsmaterialer, som kan beskytte din cykel mod mere end kun regn og støv. Vores solide cykelopbevarings-løsninger som f.eks. vores cykelskure i stål med plads til to eller fire cykler vil både holde dine cykler tørre og sikre, da du kan låse cykelskurene. Du kan placere de solide cykelskure stort set alle steder, fordi de er meget kompakte og vil passe ind de fleste steder. Det gælder også for vores små opbevaringstelte, som også kan beskytte din cykel og meget andet mod vind og vejr. Vælger du et af vores mindre opbevaringstelte, så anbefaler vi, at du køber et med underlag eller bund, da det vil begrænse kondens inde i teltet.  

Solid cykelopbevaring beskytter din cykel mod regn og slud  

Din nye cykelopbevaring kan beskytte din cykel mod regn og støv, men du skal naturligvis stadig passe din cykel som normalt. Uanset, om du bruger din cykel til transport eller til træning og fritid, så skal du rense, smøre og vaske cyklen, som du plejer. Inde i de fleste af vores cykelskure og anden cykelopbevaring er der plads til forskelligt værktøj og produkter, du skal bruge til rengøring og reparationer. Bestiller du et lidt større opbevaringstelt, så kan du evt. også få plads til at stå og rode med cyklen i tørvejr. På den måde er din cykel altid klar, når du skal bruge den. Har du spørgsmål omkring vores cykelskure, opbevaringstelte eller cykelopbevaring generelt, så ring til os, send os en e-mail eller brug vores chat. Se alle de forskellige former for cykelopbevaring her: https://www.dancovershop.com/dk/products/cykelopbevaring.aspx

Share