Pavilloner fra CosyLifeStyle® – nu også i en elegant brun farve

Pavilloner i en elegant brun farve

Vores udvalg af eksklusive og elegante pavilloner omfatter nu også en serie smukke pavilloner i en elegant brun farve, som får disse pavilloner til at se både bløde og indbydende ud. Vi tilbyder et stort udvalg af smukke pavilloner i forskellige designs og materialer. Du kan bl.a. vælge en minimalistisk pergola pavillon med et minimum af materialer til at skabe både skygge og ly. Du kan også vælge en af de mere romantiske pavilloner med gardiner på alle sider, som får konstruktionen til at fremstå elegant og blød. Når det handler om materialer, så kan du også vælge mellem forskellige udtryk, som alle sammen vil tage sig fantastiske ud op ad dit hus, et sted i haven, ved siden af en pool osv.  

Pavilloner i en smuk brun fås også i forskellige materialer  

Du kan bl.a. få en pavillon med tag af polykarbonat, som lader lyset komme ind i pavillonen, så du både får skygge og ly, men samtidig et blødt og behageligt lys inde i pavillonen – selv hvis du har trukket gardinerne for. En anden mulighed er et fast metaltag, som både giver fuldstændig skygge og meget effektivt beskytter mod regn m.m. Mange af vores populære pavilloner har desuden myggenet, så du kan slappe af og nyde livet uden at behøve bekymre dig om myg eller andre flyvende insekter. Når du f.eks. skal nyde et måltid inde i pavillonen om aftenen – eller på andre tidspunkter – så lukker du ganske enkelt myggenettet på alle fire sider af pavillonen, og så kan du nyde din mad og stadig kigge ud på haven m.m.  

De nye pavilloner fra CosyLifeStyle®  

De nye pavilloner i en elegant brun farve er del af vores omfattende udvalg af moderne og holdbare pavilloner. De halv-professionelle havepavilloner i et elegant, moderne design er lavet af kvalitetsmaterialer, som gør dem stærke, holdbare og vedligeholdelsesfrie. De er nemme at samle, og når du først har fået gjort din pavillon klar, så kan du læne dig tilbage og nyde livet uden at behøve bekymre dig om råd, afskalling eller rust. Du kan få de smukke CosyLifeStyle® pavilloner i sort eller brun alt efter hvad du foretrækker. Vi tilbyder desuden en lang række andre havepavilloner i forskellige størrelser og udformninger med enten fast tag i metal eller i det lette og stærke polykarbonat. De fleksible pavilloner i en elegant brun vil hurtigt blive et helt naturligt sted at mødes og opholde sig, når man er udenfor i haven. Du kan se de nye brune pavilloner og mange andre muligheder lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/havepavilloner.aspx

Share